Şimdi Ara

[SATILDI] ACER ES-1 111M Sıfır Ayarında Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba,

Ürün ACER ES1-111M-C064 modelidir. İnternetten aratarak özelliklerine bakabilirsiniz.

Ürünü 27/11/2014 tarihinde Kliksadan aldım. Garantisi 18 ay daha devam etmektedir. Kutusu garanti belgesi, kullanım kitapçıkları vb. üründen ne çıktıysa orjinal haliyle size teslim edeceğim.

O günden bu yada evde cihaz fazlalığı yüzünden kullanılmadan yatmaktadır. 11,6" boyuta sahip olduğundan taşımak için idealdir. İçinde orjinal Windows 8.1 yüklüdür.

Bunun yanında ürünün içinden çıkan 2 yıllık OneDrive 100gb bulut depolama alanınıda ürünle birlikte size vereceğim.

Üründe yaşadığım tek problem sarj adaptörüdür. Bazen sarj etmiyor. Garanti ile uğraşmak istemediğim için göndermedim. Dilerseniz garantiden ücretsiz olarak yaptırın. Sizde uğraşmak istemezseniz 20 liraya zaten adaptörler satılıyor. Bu durumuda göze alarak fiyatı uygun tutuyorum.

Tercihim İstanbul içi elden satmak. Bu sayede alacak arkadaşda cihazın sıfır durumda olduğunu görür inceler, öyle alır. Takas sadece Canon Eos M fotoğraf makinası ile olabilir.

Fiyat : 500 TL
    Sahibinden Link : Link
     [SATILDI] ACER ES-1 111M Sıfır Ayarında Notebook [SATILDI] ACER ES-1 111M Sıfır Ayarında Notebook
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afusan -- 6 Mayıs 2015; 9:00:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

• Ürün satılmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ACER 13.3" 3820TG 700 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.