Acer 23.8'' B247Ybmiprx 4ms 75 Hz Full HD IPS Adaptive-Sync , Asansör Pivot , Displayport Hdmi Vga, 2x2 watt hoparlör , Güç 15 watt , Köpüklü kutusu, fiziksel ve/veya yazılımla yönetim.
N11 den almıştım garantisi bitti, 2K Monitör kullandığım için bunu TV olarak kullanıyordum, özellikle yazılımcı arkadaşların işine yarayacak , pek tabi film oyun için de kullanabilirsiniz. Düşük güç tüketimi , Asansörlü pivot olduğu için boyunu masanıza göre rahatlıkla ayarlayabilir, aşağı-yukarı , sağa-sola , yan veya dikey kullanabilirsiniz bu arada kendinden hoparlörü olduğu için , hoparlörlerin kablolarının elinize ayağınıza dolaşma derdi olmaz. Ayağı oldukça ağır ve sağlam, ilk aldığımda alttan vidayı biraz fazla sıkmışım (fotoda gösterdim), kullanımda olmasından dolayı rahatsızlık vermeyecek ufak tefek bir kaç tane milimetrik sürtünme çizik vs bulunmaktadır. Sizin için önemli olan Ips ekranda ; Ölü Pixel : sıfır dır, ışık sızması durumu : akşamları karanlıkta film izlerken bile rahatsız etmez (veya siyah arka planlı bir yazılım programı kullandığınızda) ve hoparlörü tatmin edici ve sağlamdır. Kutudan Hdmi kablosu standart olarak çıkmaz ama ben ihtiyaç olur diye oynar başlıklı bir Hdmi kablosu koyacağım , henüz demonte edip kutulamadım.
Pazarlık takas get vs yok, ücreti müteakip vedat dalokay cad elden veya kargo olası kargo alıcıya ait.
Fiyat : ... Tl
Acer Link :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.