SATILIK A101 50 Adet 200 TL yüklü toplamı 10.000 TL..... 9.000'e satıyorum. Mağazada geçerlidir. Kartlar birleştirilerek kullanılabilir. Kart içindeki bakiye parça parça harcanabilir. Oyun konsolu, Ses Sitemi, TV aksekuarları, Akıllı saat&bileklik, elektrikli ev aletleri, kulaklık, elektrikli süpürge, akıllı süpürge, Bilgisayar, Klima, mobilya ve gıdada geçiyor Telefon, Tütün ve Tütün mamülleri, Kontör ve beyaz eşyada, TV de ve Fatura ödemede geçmez. İsteyene Ödeme sonrası kartların Pin kodu ve şifresini whatsapp ile gönderiyorum. Bu şekilde kasada işlem yapılabilmektedir. İsteyene kartlar kargo da yapılabilir. SKT 30.12.2022 Önce ödeme alıyorum. Sonra Kartları gönderiyorum kargo ile 1 adet 2.700 TL kod "huseyinerdil" isimli üyeye satılmıştır 1 adet 1.600 TL kod "huseyinerdil" isimli üyeye satılmıştır ÖDEME ŞEKLİ: Yalnızca Nakit ve Banka Havalesi (Kredi kartı ile satışım yoktur) Ödeme: Kuveyt Türk, Yapı Kredi Bankası ya da Papara . . . *** TAKSİTLE SATIŞ YAPMIYORUM!!!! Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 6 Temmuz 2022; 9:28:21 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün