Şimdi Ara

[SATILDI] 8 TB Seagate Barracuda ST8000DM004 Hard Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #3.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Kapasite: 8 TB
    Bağlantı Tipi: Sata 3
    Cache Bellek: 256 Mb
    Dönüş Hızı: 5400 Rpm

Ürün şunun aynısıdır;

Amazon.com.tr Seagate Barracuda ST8000DM004 Hard Disk, 8 TB

lakin sayfada yanlış yazılmış, dönüş hızı prolarda 7200 RPM.. Bunlarda 5400..

Alalı çok olmadı aslında ve depo diski olarak kullanıyordum daha büyük boyutta disklere geçmek zorunda kalınca ve de geçince kasada yer olmadığından boşa çıktı..

Fiyat: 1050TL

SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissus© -- 24 Eylül 2019; 22:48:12 >

• Özel msgdan HD Tune dan tam analizini isteyen arkadaşlar vardı, testimiz sonunda bitti* ... koyalım ki alırken tereddütte kalmasın kimse..

Şimdi dikkatli arkadaşlar dicektir ki neden o kadar uzun sürdü ve yukarıda toshiba yazıyor.. :)

Nedeni şu;

* Kasada ilk msgda da dediğim gibi sata disk takacak yerim yok, bunu da daha önceden elimde olan bir devre kartıyla(toshibanın) usbden bağladım sırf bu HD tune testini yapmak için.. Ama onu da usb 2.0 dan bağladığımı 10 saat sonra falan gördüm, o saatten sonra da iptal edip usb 3.0 dan bağlayıp tekrar başlatmak istemedim (keşke başlatsaymışım daha kısa sürercekti :I )

Hatta bu da 2 gün süren scan sonrası aldığım diskinfosu ssi;

Neyse görüldüğü gibi sapasağlamdır diskimiz. Şimdiden alacak olana hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narcissus© -- 19 Eylül 2019; 18:7:5 >

• Pm attım
  • Güle güle kullanın hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.