Şimdi Ara

SATILDI! 550 liraya cok temiz iPhone 2G 16GB son versiyon, pasaport kayitli ve birsuru program.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lutfen takas teklif etmeyin.

Kutusu, sarj aleti, bilgisayar kablosu, dokumanlari, masa standi hepsi duruyor. Kulakligi yok. Kutusuna aldigim gibi koyup verecegim.

Istanbulda elden vermeyi tercih ederim.

Durust olmak lazim. Zaten iPhone 2G ler cok cabuk ciziliyor. Ama gayet iyi durumda. Aldiktan hemen sonra degil ama bikac ay sonra cok guzel bir kilif taktim. Ekrana da koruyucu taktim. iPhone lar cabuk cizildigi icin ufak tefek cizikler var. Ama sifir alinca da hemen ciziliyor zaten.

Ekran koruyucu ve kilif iSkin marka. 30 dolara da onu almistim. Buyuk ihtimal piyasadaki en iyi koruyucu.

Telefon iyi durumda. Herseyiyle hazir bisekilde yollayacagim.

Yeni cikan en son versiyon yuklu. (iPhone OS 3.1.2) Crackli program yuklemeye hazir durumda. Bir suru crackli program yanina verecegim. Her turlu oyun, 4-5 tane MSN programi, en iyi sozluk programlari ve bir suru baska guzel program yaninda verecegim.

Icindeki programlar: NFS UnderCover full , ASphalt 4 full, ReaL Racing full , Racers full , Fast&Furious full , I Dig It full , Crash Kart , ReaL Soccer 2009 full, Fifa 10 full, Resident eviL 4 full , IM+ full, Okey full Ve daha fazlası (5-6GB program var.)

Bilgisayar Muhendisiyim.http://tasomaniac.com dan bana ulasabilirsiniz. Hayirli olsun.

sahibinden.com ilani:http://www.sahibinden.com/cok_temiz_iphone_2g_16gb_son_versiyon_pasaport_kayitli-67WQQaXQQ13126513WQQpXQQdisplayitem

telefon numaram: 05069944981

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasomaniac -- 20 Ekim 2009; 22:14:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.