Şimdi Ara

SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar, 512 MB Ati Radeon His HD4770 Ekran kartımı üst modellere geçmek için değiştirmeyi düşünüyorum.
    Garanti süresi dolmuştur. Kutu içeriği tam olarak mevcut, faturası var temiz durumdaki kart o.c. yapılmadan 3 yıldır sorunsuz kullanılmaktadır.
    Mevcutta kasa içerisinde aktif olarak kullanmaktayım, isteyenlere resimlerini gönderebilirim. Aşağıdaki resimdeki kartın aynısıdır.
    Aldığım zamanda HD4850 ile benzer performansta olduğunu hatırlıyorum ancak daha az güç tüketmesi ile sessiz bir karttır.
    Adana içi elden, diğer şehirlere önce havale sonra kargo olarak gönderebilirim. Teklifler ve soruları özel mesaj ile yaparsanız, sevinirim.

Kartın özellikleri:http://www.hisdigital.com/un/product2-437.shtml
     SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!  SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!  SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!
     SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!  SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!  SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!
     SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!  SATILDI... 512 MB ATI RADEON HIS HD4770 !!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardadsl -- 30 Ekim 2014; 12:45:38 >

• kargo dahil en son ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_ksk12

kargo dahil en son ne olur ?

pm attım...
  • Ürünün resmini paylaşır mısın? Bi de kartın ilk sahibi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

Ürünün resmini paylaşır mısın? Bi de kartın ilk sahibi misin?

pm attım...
  • 45 lira vereyim kargo bana ait
  • @GetLucky... Teşekkür ederim, düşündüğüm satış bedeli ilanda yazmaktadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı @hiickimse nickli arkadaşımıza satılmıştır. İyi günlerde sorunsuz olarak kullanması ümidiyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.