Şimdi Ara

(SATILDI) 500gb Momentus® XT Solid State Hybrid Drives ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    (1 TANESİ @turkarslan arkadaşımıza SATILDI)
    (1 TANESİ @menicava arkadaşımıza SATILDI)

2 adet Seagate Momentus XT 2.5" 500GB 7200RPM 32MB Solid Hybrid Disk
    http://www.seagate.com/www/en-us/products/laptops/laptop-hdd/
    http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-seagate-momentus-xt-500gb-st95005620as-solid-state-disk-fiyati,379858,,,,2.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st95005620as-2.5-500gb-momentus-xt-solid-stade-hybrid-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=48475

Asus g73 sw notebookumdan çıkardığım hybrid diskleri satıyorum . Aracı kurumlar üzerinden satış yapmıyorum. Formatlı dolapta duruyorlar.Son firmware update yapıldı.
    Sadece diskler var, herhangi bir sorunları yok, garanti yok,pazarlık yok. ELDEN ve ANKARA içine.

EK: Faturayı yeni buldum Notebook 02.04.2011 tarihinde alınmış..

Aşağıda performansına yönelik bir kaç örnek vardır ; burada firmware güncellemesine yönelik bir ifade göremediğimiz için çıkartılan son firmware ile performansın daha da iyileştirildiğini öngörebiliriz.

Kaynak; anandtech.com

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 3 Mayıs 2012; 17:45:06 >

• ne kadar süredir kullanılıyor tek satış yapıyormusun
  • Notebook'u aldığım tarihi net olarak hatırlamıyorum faturaya bakmam lazım ama 5 aylık civarları. Mümkün olduğu kadar ikisini birden satmak istiyorum, ama aynı anda ikisinede ayrı talip çıkarsa olabilir, maksat ayrı ayrı uğraşmamak.

EK: Faturayı yeni buldum notebook'u aldığım tarih 02.04.2011 arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 20 Kasım 2011; 18:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa goksel

Notebook'u aldığım tarihi net olarak hatırlamıyorum faturaya bakmam lazım ama 5 aylık civarları. Mümkün olduğu kadar ikisini birden satmak istiyorum, ama aynı anda ikisinede ayrı talip çıkarsa olabilir, maksat ayrı ayrı uğraşmamak.

1 haftaya kadar düşün benim de kart kesimi olacak tek satmak istersen gittigidiyor sanalpazar sahibinden nereye ilan açarsan güvenli satış şeklinde alırım. herkesin notebooku çift sabit disk yuvası bulunmuyor ikisini tek seferde satmanız biraz zor.
  • bende diğerini alayım diyorum 150 tl düşünürmüsün
  • Bir talip daha çıkmış cevabını bekliyorum
  • sanalpazar %5 komisyon alır birçok karta 12 taksit yapar. Hayırlı isler alana da satana da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satılmadıysa bir tanesini almak isterim
    fiyatta anlaşırsak
  • Takip
  • takip
  • 1 adet tarafimdan alinmistir.
    edit: sorunsuz kaliteli alışveriş mustafa hocama teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkarslan -- 3 Nisan 2012; 18:50:16 >
  • Aynen sorunsuz bir alış-verişti, güle güle kullanınız.
  • mesajım bulunsun ssd ile bunun arasında kaldım
  • harici oalrak kullanıyorum çok güzel oluyor . tavsiye ederim ssd mi bu mu bence ssd performans arıyprsanız yok yer ise bu daha makbul.
    hayırlı satışlar.
  • tşk ..
  • Saygılar ve iyi forumlar. PM hocam.
  • Tarafımdan alınmıştır Mustafa beye çok teşekkür ederim ayaküstü muhabbeti için :-)) Saygılar.
  • Keşke içeriği konusunda bende mutlu olabilseydim, vergiler vs vs :) , güle güle kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 4 Mayıs 2012; 8:20:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.