Şimdi Ara

[SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    [SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci[SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci[SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci[SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci[SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci[SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci[SATILDI] 4 Aylık i7 4790K Haswell Refresh İşlemci

2014'te alınmıştır 4 ay önce INTEL'e gönderilip son üretim malezya kodlu (malezya kodlu işlemciler çok daha iyi overclock olabiliyor bildiğiniz üzere) olarak geri alınmıştır. 1 yıl daha garantisi vardır. 4 aydır turbo hızının üstünde kullanılmamıştır yani overclock yapılmamıştır temizdir.

İşlemci ağır işlemler için değil, anlaşılacağı üzere sadece "oyun oynamak" için kullanılmıştır bu yüzden işlevselliğinde bir sorun yoktur.

İleride yaşanabilecek sıkıntılara karşı garanti konusunda hertürlü yardımcı olacağım. Biliyorsunuz Intel işlemcilerin teknik servisi Türkiye'de olmadığı için distribütör & aldığınız yere verdiğiniz takdirde 1-2 ay beklemeniz gerekmekte. Fakat benim yardımımla 1 hafta gibi kısa sürede ürünün değişimini alabilirsiniz.

İşlemci için istenilen fiyat: SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan hertürlü yoruma kapalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 29 Ocak 2017; 22:17:29 >

• İşlemci ağır işte kullanılsa ne olur. Ekran kartı olsa yıpranır da... İşlemcisi bozulan çok ama çok nadirdir. Genelde ya harddisk ve anakart çok bozulur. Sonra da ekran kartı.
  • molenis kullanıcısına yanıt
    Bu birşey değil hocam türlü türlü soru soran var, o yüzden ben hazırcevap yapayımda vakit kaybı olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.