Şimdi Ara

SATILDI 320 gb slim ps3 cfwli + 2 adet. orj. ds3 sony kol + 1 adet orj. gt5 oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    makinanın orjinal versiyonu 3,50 yani içi açılmış ya da downgrade edilmiş bir makina değil. şu an üzerinde 4,50 cfw yüklü. gta5, nfs rival, bf4, bf3, uncharted 1,2,3 serileri cod ghost, mortal kombat, pes 11, god of war 3 çalışır vaziyette içerisinde yüklüdür. cfw yükleme ve oyunları yükleme işlemlerinin hepsini kendim evde yaptım, yani makina evden dışarı hiç çıkmadı. 32 yaşındayım mühendisim işim yoğun, esasında iş yoğunluğundan da ziyade evlendim ve artık bir bebeğimiz de var : ) yani anlayacağınız arkadaşlar artık hiç vaktim olmuyor. en son last of us oynadım onun içinde işten 5 gün izin alıp eve kapanıp oynamıştım : )

fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere makina çok temiz ve kutu içeriği eksiksiz.

****************************sadece makina ya da sadece kol vb. satış düşünmüyorum.***************************

******************************** istediğim fiyat 800 tl **************************

SATILDI 320 gb slim ps3 cfwli + 2 adet. orj. ds3 sony kol + 1 adet orj. gt5 oyun
     SATILDI 320 gb slim ps3 cfwli + 2 adet. orj. ds3 sony kol + 1 adet orj. gt5 oyun SATILDI 320 gb slim ps3 cfwli + 2 adet. orj. ds3 sony kol + 1 adet orj. gt5 oyun SATILDI 320 gb slim ps3 cfwli + 2 adet. orj. ds3 sony kol + 1 adet orj. gt5 oyun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokotrip -- 19 Şubat 2014; 8:40:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satışa devam.

• SATILMIŞTIR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.