Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] 2 ADET SATILIK ESCAPE FROM TARKOV HESABI Satın Al 12 Nisan 2019 20:03 1 1 [SATILDI] 2 ADET SATILIK ESCAPE FROM TARKOV HESABI SATILIK ESCAPE FROM TARKOV STANDART EDITION2 ADET BULUNMAKTADIR. ADET FİYATI 100 TL'DİRHESAPLAR TÜM BİLGİLERİ İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR.HERHANGİ BİR SORUNDA GERİ İADE YADA YARDIM EDİLECEKDİR.SATIŞ SEBEBİ: FARKLI OYUNLARA BAŞLADIĞIMIZDAN SATMAK İSTİYORUZ.REFERANSIM BULUNMUYOR AMA YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE BURADA DESTİNY 2 KEYİ SATMIŞTIM(GTX 1080 ile birlikte verilmişti.)SAĞOLSUN ALAN ARKADAŞ YAZMIŞ HALA AKTİF Mİ BİLMİYORUM AMA ONA SORABİLiRSİNİZ. (https://forum.donanimhaber.com/satilik-destiny-2-keyi--129722408?#129773407 )EDIT: 1 ADET HESAP SATILDI, 1 ADET HESAP KALDI.EDIT: 2 HESAP DA SATILMIŞTIR... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI - - COD MW - WARZONE - COLDWAR [SATILDI] 2 ADET SATILIK ESCAPE FROM TARKOV HESABI
1 ADET HESAP SATILDI, 1 ADET HESAP KALDI. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI - - COD MW - WARZONE - COLDWAR [SATILDI] 2 ADET SATILIK ESCAPE FROM TARKOV HESABI
2 HESAP DA SATILMIŞTIR... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI - - COD MW - WARZONE - COLDWAR [SATILDI] 2 ADET SATILIK ESCAPE FROM TARKOV HESABI