Şimdi Ara

(SATILDI)(1000TL) Asrock z77 + i7 3770 + 16gb Corsair + Akasa Venom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Tari_34 rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır.

Anakart: Asrock z77 extreme 4

Piyasada ki en iyi z77 anakarttır, arasınızda bulamazsınız. 2018 Yılında bios update almıştır.
    Hiç bir z77 anakartta bulamayacağınız inanılmaz özellikleri vardır bunlar:

1) VT-d sanallaştırma özelliği vardır. Eğer sanallaştırma ile uğraşıyorsanız çok işinize yarayan bir özelliktir. Normalde z77 chipsetli anakartlarda bulunmaz 1-2 istisna hariç. Buda onlardan biri
    2) pci-e üzerinden BOOT EDİLEBİLEN m.2 nvme ssdleri çalıştırır. Şu anda bu yöntem ile üzerinde sabrent rocket 512gb ssd bulunmakta 2900MB+ seri okuma hızları görmekteyim (resim eklenecek)
    3) Non-K overclock özelliği vardır, hiç bir ayar yapmadan 3770 (k olmayan) cpu'ları tek tuşla overclock edebilir. Bunu yaparken cpu power saving özelliklerini kapatmaz. (yani idle durumda cpu hızını düşürür)
    4) spectre/vs güvenllik güncellemesini almıştır, ben yapmadım yapmak isteyen yapabilir.

CPU: i7 3770

Özel olarak 3770 versiyonunu aldım. 3770k versiyonu aslında 3770'in özellikleri kısılmış versiyonudur (bilinenin aksine). 3770k VT-D DESTEKLEMEZ. Asrock z77 anakart ile beraber 3770'ten k versiyonu kadar performans alabilir aynı zamanda vt-d sanallaştırma özelliğini kaybetmezsiniz.

RAM: 16GB

4x4 1600 MHZ Corsair Vengance (bunlar hakkında çok bişey demeye gerek yok evladiyelik ramler işte)

Soğutucu:

Akasa Venom (şu anda arctic mx-4 ile macunlanmıştır). Başka bir soğutucuya ihtiyacınız yok. Fanıda gayet iyi durumdadır.

Fiyat pazarlıksız 1000TL. Fiyatı makul tuttuğuma inanıyorum.
    Sadece elden teslim yapılır, lokasyon istanbul
    Parça satışı yoktur, kullandığım sistemdir, bozup bekleme yapma şansım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 4 Eylül 2019; 22:46:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.