Şimdi Ara

SATILDI! '0' Roccat KAVE Solid 5.1!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "0" Roccat Kave Solid 5.1, Garanti belgesi, kutusu mevcuttur.

Ürünün özelliklerine bakmak isteyenler için;
    http://www.roccat.org/...ng-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/

GERÇEK 5.1 SURROUND SES vermektedir.

Ürünün piyasadaki sıfır fiyatı 290-300tl arasındadır.

Fiyat: 250 > 230 > 210 > 200TL

Pazarlık payı yok.!!
    Takas düşünülür.
    Kargo alıcıya aittir.
    İsteyen konu altına yorum atarak yada pm yoluyla iletişime geçebilir.

TEL:0506 820 73 10

Ürünün fotoğrafları;

http://imgur.com/a/qoYvm
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathias -- 31 Ağustos 2012; 22:19:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar. Aynı kulaklığı 6 aydan fazladır creative xfi titanium ses kartıyla kullanıyorum ve çok memnunum özellikle titreşim motorlarına hayran kaldım kulaklığın. Satıcı arkadaşa bir tavsiyem olucak fiyati bir miktar daha düşünmesi yönünde zira sanalmarketim de 273 tl fiyati.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şartlarda satılmaz bu kulaklık haberiniz olsun.
  • Merhabalar Elimde maksimum 1 hafta kullandığım öyle bi kenarda duran Creative Sb arena Kulaklık var sıfır ayarındadır.. Garantisi için eve gittiğim zaman bakmam lazım faturası ve garanti belgesi duruyormu büyük ihtimalle duruyordur.. Takas düşünürmüsün ?
  • Bana yaptığım bir iş karşılığında gelen bir ürün. Ama benim anakartımdaki jack girişi azlığı nedeniyle kullanamayacağım bir kulaklık. "Creative X-fi Titanium" ses kartıyla yüksek performans alındığını forumda okudum. Ama şuan için ekstra bir masraf yapacak durumda değilim. O yüzden satmak yada takas etmek istiyorum.

Ürünün fiyatını 230TL'ye düşürdüm. Pazarlık payı yok. 2.el SteelSeries Siberia v2, Sennheiser PC333D&PC350&PC360 ile birebir takas yada takas+para düşünülür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathias -- 27 Ağustos 2012; 13:17:03 >

• Ürünün pazarlık payı vardır. Her türlü PM'e cevap veririm. Teklifinize açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathias

Bana yaptığım bir iş karşılığında gelen bir ürün. Ama benim anakartımdaki jack girişi azlığı nedeniyle kullanamayacağım bir kulaklık. "Creative X-fi Titanium" ses kartıyla yüksek performans alındığını forumda okudum. Ama şuan için ekstra bir masraf yapacak durumda değilim. O yüzden satmak yada takas etmek istiyorum.

Ürünün fiyatını 230TL'ye düşürdüm. Pazarlık payı yok. 2.el SteelSeries Siberia v2, Sennheiser PC333D&PC350&PC360 ile birebir takas yada takas+para düşünülür..

Bende Sana Creative Sb arena + para versem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satış güncel!! Takas olarak belirttiğim kulaklıklar harici tekliflerde takas+para düşünürüm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü elimden çıkarmak istediğim için fiyat düşürüyorum. Yeni fiyat 210TL!! UP UP

• Takas için Teklfimi Özelden Gönderdim.
  • Lütfen mantıklı takas teklifleriyle gelin. Uyanık olmaya çalışıpta mantıksız tekliflerde bulunmayın. Yeni teklifleri bekliyorum.

• Fiyatı 200TL'ye çektim arkadaşlar.. Son fiyattır ve pazarlık payı yoktur. Takas tekliflerinizi pm yoluyla iletebilirsiniz. Lütfen makul teklifler yapın...

• Ürün SATILMIŞTIR!!

• Kulaklık tarafımca alınmıştır, her iki tarafa da hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.