Şimdi Ara

satildi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 14 Temmuz 2014; 19:59:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam yanlış anlamayın ama bazuk ip5 satıyorsunuz ve 950 yazmışsınız el insaf diyorum
    şu apple değişim olayını başlattığından belli ip5 lerin ikinci el fiyatları düşeceğine yükseldi hadi garantilileri anlarım da pasoport kayıtlılar bile fiyat yükseltiyor :) 1400-1500 isteyenler var inanın telefoncular forumdan daha uygun fiyata daha temiz cihazlar satıyor kusura bakmayın insanlar keriz değil
    hocam tekrar belirtiyorum yanlış anlamayın amacım ölücülük falan değil inş. Satarsınız ama herşeyin bi ederi vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dan-ger

Hocam yanlış anlamayın ama bazuk ip5 satıyorsunuz ve 950 yazmışsınız el insaf diyorum
    şu apple değişim olayını başlattığından belli ip5 lerin ikinci el fiyatları düşeceğine yükseldi hadi garantilileri anlarım da pasoport kayıtlılar bile fiyat yükseltiyor :) 1400-1500 isteyenler var inanın telefoncular forumdan daha uygun fiyata daha temiz cihazlar satıyor kusura bakmayın insanlar keriz değil
    hocam tekrar belirtiyorum yanlış anlamayın amacım ölücülük falan değil inş. Satarsınız ama herşeyin bi ederi vardır

Öyle bir yazmışsınız ki görende 2bin tl fiyat çektik sanacak.Herşeyin bir ederi vardır doğru benim de cihazıma biçtiğim değer budur.Türkiye cihazlarının 1250-1300den giderken yurtdışınında 950-1000den gitmesi gayet normaldir.Bu hep böyleydi yeni birşey değil.İnsanlara da keriz muameleside yaptığım yok elinin altında internet var artık herkesin araştırır bakar ona göre durumu değerlendirip gereğini yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üstadım cihazınıza talip değilim sadece merak ettim yaptığım yanlış ise özür diler silerim mesajımı.
    Güç butonu bozuk olunca açma kapama kilit işlevi nasıl işliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    11 yıl önce açıldı
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    [SATILDI] [SATILDI]
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.