Şimdi Ara

@@ SATILDI @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konsol yeğenime aittir, PS Vita aldığı için kullanmayacağından dolayı satmamı istedi.

Konsol satışa kadar bende durmaktadır, kozmetik olarak temiz durumdadır, sadece kendi çektiğim fotoğraflarında görünen arkasındaki el dayama plastiklerinin ucu kopmuştur, kullanıma engel değildir. Bunun haricinde klips takma kulağının kenarında ufak bir ezik vardır.

Fotoğraflardan detaylıca inceleyebilirsiniz, bunların haricinde ekranda ön panelde veya kasada bir çizik veya iz yoktur.

Versiyon olarak PSP GO V.6.60 PRO-B9 kuruludur, 16GB dahili hafızası bulunmakta ve içerisinde aşağıdaki oyunlar kurulu şekilde gelecektir. Bu oyunların haricinde 9GB daha boş yer bulunmaktadır.

PES 2014
    STAR WARS UNLEASHED
    N+
    GTA : Vice City Stories
    FIFA 14
    BEN10 Alien Force
    CRAZY TAXI Fare Wars

Menüde oyunlarda yavaşlama donma veya benzer yazılımsal veya donanımsal sıkıntıları yoktur, bizzat herşeyini deneyip satış için kenara kaldırdım.

Yanında orjinal bağlantı kablosu ve orjinal şart aleti ile birlikte teslim edilecektir.

16gb PSP GO için istediğim rakam 220TL>>199TL>>180TL>>169TL'dir.

İzmir içi elden teslim mümkündür, şehir dışındaki alıcılar için ise vereceğim İş Bankası hesabına 169TL havale geçildiği takdirde verilen adrese güvenli şekilde kargolanacaktır.

Kargo ücreti şehir dışı için alıcıya aittir.

REFERANSLARIM PROFİLİMDEDİR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 6 Haziran 2014; 15:55:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

@@ SATILDI @@

Konsol yeğenime aittir, PS Vita aldığı için kullanmayacağından dolayı satmamı istedi.

Konsol satışa kadar bende durmaktadır, kozmetik olarak temiz durumdadır, sadece kendi çektiğim fotoğraflarında görünen arkasındaki el dayama plastiklerinin ucu kopmuştur, kullanıma engel değildir. Bunun haricinde klips takma kulağının kenarında ufak bir ezik vardır.

Fotoğraflardan detaylıca inceleyebilirsiniz, bunların haricinde ekranda ön panelde veya kasada bir çizik veya iz yoktur.

Versiyon olarak PSP GO V.6.60 PRO-B9 kuruludur, 16GB dahili hafızası bulunmakta ve içerisinde aşağıdaki oyunlar kurulu şekilde gelecektir. Bu oyunların haricinde 9GB daha boş yer bulunmaktadır.

PES 2014
    STAR WARS UNLEASHED
    N+
    GTA : Vice City Stories
    FIFA 14
    BEN10 Alien Force
    CRAZY TAXI Fare Wars

Menüde oyunlarda yavaşlama donma veya benzer yazılımsal veya donanımsal sıkıntıları yoktur, bizzat herşeyini deneyip satış için kenara kaldırdım.

Yanında orjinal bağlantı kablosu ve orjinal şart aleti ile birlikte teslim edilecektir.

16gb PSP GO için istediğim rakam 220TL>>199TL>>180TL>>169TL'dir.

İzmir içi elden teslim mümkündür, şehir dışındaki alıcılar için ise vereceğim İş Bankası hesabına 169TL havale geçildiği takdirde verilen adrese güvenli şekilde kargolanacaktır.

Kargo ücreti şehir dışı için alıcıya aittir.

REFERANSLARIM PROFİLİMDEDİR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    İyi satışlar.Vita oyunu lazım olursa akrabana Sıfır Jelatininde Uncharted Golden Abyss 25tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAIN DELON -- 5 Haziran 2014; 19:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat revize edilmiştir, satış devam etmektedir.
  • PSP GO için iyi fiyat hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

PSP GO için iyi fiyat hayırlı satışlar

Teşekkür ediyorum, satış devam etmektedir.
  • bado6100'e satılmıştır hayırlı olsun..

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.