Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunayek -- 18 Kasım 2011; 21:59:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam çok pahalı bu fiyata İphone 4 satan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smballz

Hocam çok pahalı bu fiyata İphone 4 satan var.

sen iphone 4 alabilirsin kardeşim ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Smballz

Hocam çok pahalı bu fiyata İphone 4 satan var.

800 e bulursan hemen haber ver alırım Ip 4 dü
  • Başka sitede 750 liraya koymuştu arkadaş ilanı foruma gelince 800 oldu.... Forum ikinci el piyasası yükseldimi ne......
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalsinbana

Başka sitede 750 liraya koymuştu arkadaş ilanı foruma gelince 800 oldu.... Forum ikinci el piyasası yükseldimi ne......

vay akıllı evet öncesini neden söylemiyorsun peki takip ettiysen 850 ile açılışı yaptımı dediğin sitede hafta sonuna özel 800 daha sonrasında ise 750 son fiyatına indirmiştim başka bi ihtiyaç doğrultusunda şimdi o dediğin sitedede 800 burada da 800 son fiyat arkadaşım bilip bilmeden arıp tutma milletinde günahını alma burada direk 800 son fiyat ile açılışı yaptım. Böyle atıp tutan tiplere asıl

EDTİ : senin dediğin 750 tl olan fiyat ise sadece 1 günlüktü arkadaşım durumu açık açık ayrıntılı yazarsan daha makbule geçer insanların da vakitlerini boşuna harcamamış olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunayek -- 14 Kasım 2011; 23:35:06 >

• atıp tutan tipler degil abicim olup gördügüm şeyleri söyledim yalan bişey yok yazdıklarımda...sana hayırlı satışlar inşallah satarsın son fiyatın olan 800 e telefonunu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    [ Satıldı ]
    8 ay önce açıldı
    satıldı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalsinbana

atıp tutan tipler degil abicim olup gördügüm şeyleri söyledim yalan bişey yok yazdıklarımda...sana hayırlı satışlar inşallah satarsın son fiyatın olan 800 e telefonunu....

Eywallah kardeşim bu dileğin için sana teşekkür ederim fakat satılır veya satılmaz herzamanki gibi sattığım cihazlarda ecelem olmadı bunda da yok keyfi satılık cihazı seve seve kullanıyorum alana hayırlı olsun derim almayana canı sağolsun derim... Sende inşallah dediğin sitede de verdiğin teklif gibi 650'ye bu ayarda bi tane beyaz 3gs bulursun... Herkeze hayırlı alışverişler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.