Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --............fiyat pazarlıksızdır. 950 TL..............

-- Ankara içi elden veya önce hesaba para sonra kargo şeklinde gönderilir.

-- ptt kapıda ödeme, get, vb ödeme teklif etmeyiniz.

--TELEFON YAKLAŞIK 2 AY ÖNCE ALINMIŞTIR, 22 AY NETCELL GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR, KUTUSU, KULAKLIK,HDMİ KABLOSU, USB BAĞLANTI KABLOSU, ŞAJ ALETİ VE GARANTİ BELGESİ BULUNMAKTADIR(KİTAPÇIKLAR EKSİKSİZDİR). FATURASI MALESEF KAYBOLMUŞTUR.
    --ÜRÜN SÜREKLİ KILIFINDA KULLANILMIŞTIR. FOTOĞRAFLARDA BELLİ OLMUYOR AMA EKRANDA 1 cm. KADAR KILCAL BİR ÇİZİK BULUNMAKTADIR BUNUN HARİCİNDE ''0'' INDAN AYIRT EDİLEMİYECEK KADAR TEMİZDİR...
    -- SES, WİFİ, TİTREŞİM, KAMERA GİBİ HER ÖZELLİK SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.

--ANDROİD 2.3.3 SÜRÜMÜ TELOFONDA YÜKLÜDÜR. ROOT vb. YASAL OLMAYAN UYGULAMALAR
    BULUNMAMAKTADIR.

--CEP TELEFONU TAKASLARI DEĞERLENDİRİLİR. TAKASTA ALMAK YADA VERMEK İSTEDİĞİNİZ RAKAMI DA BELİRTİNİZ.

İLETİŞİM: 0555 284 70 20
     satıldı

satıldı

satıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_ank -- 15 Şubat 2012; 13:14:44 >

• SLM KARDEŞİM
    25.08.2011 FATURA TARİHLİ
    SAMSUNG GALAKSY S2 VAR 8 GB HAFIZA KARTLI SIFIR GİBİ TELPA GARANTİLİ
    TAKAS DÜŞÜNÜRSEN 0 532 230 41 51 SERKAN
  • Olabilir hocam. Uste ne kadar vermem gerekir?
  • ürün ve fiyat güzel , ancak bir çok servis faturasız işlem yapmaz + fatura olmazsa cihaz değişim de kesinlikle yardımcı olmaz.

phılıps , siemens , SE de ben çok yaşadım

eğer ince ve hafif , büyük ekran android cihaz istemiyorsa ( ön kamera yok bu üründe ) kaçırılmayacak bir fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

ürün ve fiyat güzel , ancak bir çok servis faturasız işlem yapmaz + fatura olmazsa cihaz değişim de kesinlikle yardımcı olmaz.

phılıps , siemens , SE de ben çok yaşadım

eğer ince ve hafif , büyük ekran android cihaz istemiyorsa ( ön kamera yok bu üründe ) kaçırılmayacak bir fırsat

garanti belgesi var telefonun. ben nokia cihazlarda hiç sıkıntı yaşamadım teleservice de hiç bir zaman fatura istemediler. bu cihazın garantisi de teleservice. bu sebeple sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.