Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kartlar forum dışına satılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxcrow -- 19 Eylül 2011; 20:52:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Usta bu kartların iki modeli var.
    512 Mb. ve 1024 Mb....
    Bu kart hangisinden.?
  • hocam resimlerde görünüyor 512 mb diye kutunun üzerinde yazıyor ama teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

dediğim gibi 512 mb modelidir.

• tek olarak olmaz mı ?
  • Olabilir pm atarsaniz konusabiliriz.

• konuduşı olacak ama herakt la konuyu açan arkaşın avatar resimleri baya benziyor uykuda var diyorumki yazanlara bakmadan avatarlara bakarak adam kendi mesajına cvp yazmış filan sonr abaktım biri kartal biride insan :D ikiside beyaz saçlı siyah giyimli

ayrıca 4830 cf sitemi zamanının en güzel cf sidir çok tavsiye almış sistemdir kartta tek başına şu anda açmayacağı oynatmayacagı oyun yoktur bazı oyunları orta ayarlarda ama 1200 1300 tl lik makinalar için yeterli bi karttır alana hayırlı uğurlu olsun fiyatıda gayet makul
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

konuduşı olacak ama herakt la konuyu açan arkaşın avatar resimleri baya benziyor uykuda var diyorumki yazanlara bakmadan avatarlara bakarak adam kendi mesajına cvp yazmış filan sonr abaktım biri kartal biride insan :D ikiside beyaz saçlı siyah giyimli

ayrıca 4830 cf sitemi zamanının en güzel cf sidir çok tavsiye almış sistemdir kartta tek başına şu anda açmayacağı oynatmayacagı oyun yoktur bazı oyunları orta ayarlarda ama 1200 1300 tl lik makinalar için yeterli bi karttır alana hayırlı uğurlu olsun fiyatıda gayet makul

Teşekkür ederim hocam :) arkadaşın dediği gibi ben halen bu kartlarla orta seviye ayarlardao yunları rahatlıkla oynuyabiliyordum.

6870 cf ile update ettiğin için bu kartları satışa çıkardım :) Kartın tekini dün sattım teki kaldı bilgilerinize :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    8 yıl önce açıldı
    Satıldı
    7 yıl önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.