Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal değişensiz 2.sahibinden 137000 km'de 3parça lokal boyalı
    Merkezi Kilit 4 lastik yeni lpgli
    Fiyat:9750
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-1997-model-orjinal-degisensiz-accent-50159933/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthzngn -- 31 Mayıs 2011; 23:05:58 >

• hocam kusura bakmazsanız bence 6500-7000 tl ye satılırsa iyi derim. 1.3 motor, ve sanırım hidrolik direksiyonda değil kliması yok 9750 tlyi neye göre belirlediniz bilmiyorum ama çok istiyorsunuz. hyundailer güzel araçlar bana göre ama 2.elleri okadarda iyi değil.
    umarım iyi bir fiyata satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

hocam kusura bakmazsanız bence 6500-7000 tl ye satılırsa iyi derim. 1.3 motor, ve sanırım hidrolik direksiyonda değil kliması yok 9750 tlyi neye göre belirlediniz bilmiyorum ama çok istiyorsunuz. hyundailer güzel araçlar bana göre ama 2.elleri okadarda iyi değil.
    umarım iyi bir fiyata satarsınız.

tabiki saygı duyuyorum yorumunuza inşallah bi gün sürme fırsatı yakalarsınız :)
  • ben 5 sene 99 gls kullandım 1.5 klimalı geçen yıl sattık yorumum sadece fikir alışverişidir inşallah sizde iyi bir fiyata satar daha iyilerine binersiniz.
  • sağolun piyasayı takip edin fiyatın nedenini anlıcaksınız piyasada gördüklerinizden 3 gömlek üstün bi araçtır bu herşeyine kefilim zaten keyfi satıcıyız arabayı günde 10 kişi arıyo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    -Satıldı
    9 yıl önce açıldı
    Satıldı
    geçen yıl açıldı
    Satıldı.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.