Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 KİTAP BİR ARADA ÖZEL BASIMDIR SIFIRDAN FARKSIZ İSTEDİĞİM FİYAT 35TLDİR

satıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 3 Kasım 2012; 16:52:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ooo süper bir ilan yıllardır " Yüzüklerin Efendisi " ve oyunlarıyla ilgili ilk siteleri kurmuş bulunmaktayım ilk defa 3 kitap bir arada olanı görüyorum hakikaten etkilenmemek elde değil.Fakat şuan sıfır kitap serilerinin teki 20 Tl civarı 3 kitap 60 Tl eder biraz pahalı gibi..İyi satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DB94CDA0 -- 8 Kasım 2009; 20:34:52 >

• Çok dikkatli kullanılması gereken bir kitaptır. Resme göre arkadaş iyi bakmış. İyi bir fiyata satar umarım.

Not: Arkadaşın biri yeni görmüş sanırım, 3 ciltlik versiyon yıllardır satılmakta, bir 10 yıl var en azından.
  • 3 kıtabın bır arada olması tamamen sekıl,yoksa kullanımı kolay olmayan bir form
  • Ben kıtabı okudum fılmı de ızledım kesınlıkle kıtapla fılmın alakası yok ben ızledıgımde cok kopuk bulmustum kıtabını mutlaka okumanızı tavsıye ederım ayrıca kıtap takasını baslatmalıyız kanımca
  • havale ile orjinal 39 TL:
    http://www.kulturtv.com.tr/kitap/46809/Yuzuklerin-Efendisi---Tek-Cilt-Ozel-Basim-Yuzuklerin-Kardesligi---Iki-Kule---Kralin-Donusu

not 1: kitabın hepsinin filme yansıtılmasını beklemiyorsunuz herhalde
    not 2: o kadar site kurmuşsun da 10 yıldır satılan bu seti nasıl görememişsin be hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Ooo süper bir ilan yıllardır " Yüzüklerin Efendisi " ve oyunlarıyla ilgili ilk siteleri kurmuş bulunmaktayım ilk defa 3 kitap bir arada olanı görüyorum hakikaten etkilenmemek elde değil.Fakat şuan sıfır kitap serilerinin teki 20 Tl civarı 3 kitap 60 Tl eder biraz pahalı gibi..İyi satışlar...

Oyunlara çok zaman harcıyorsun galiba.

bu kitabın ilk basım tarihi Aralık 2001 dir.
  • hayırlı satışlar
    bende de var ansiklopedi gibi ama müthiş zevkli oluyor okuması
  • Kitaptan okuyunca kendi hayal dünyanda kurguluyosun...filmi senarist ve yönetmen kurguluyor..

aşkı memnu ile yaprak dökümüne baksanıza
  • hocam yaprak dökümünde 170 sayfalık kitaptan 5 sezon dizi çıkardılar. pek bi alakaları yok bu benzetmede. yüzüklerin efendisinde ise 3 kitaptan kısaltılma var. filmin extended edition ı ile normal sinema versiyonu arasında da farklar vardı zaten.
    tavsiye ederm, eğer okumayan var ise kesinlikle okumalı bu eseri. fantastik türünün ilk örneklerinden. fiyat da oldukça güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Çok dikkatli kullanılması gereken bir kitaptır. Resme göre arkadaş iyi bakmış. İyi bir fiyata satar umarım.

Not: Arkadaşın biri yeni görmüş sanırım, 3 ciltlik versiyon yıllardır satılmakta, bir 10 yıl var en azından.

evet bende var 2001 ya da 2002 yılından kalma dışı krem rengi gibi kabı yıprandı sadece

bu arada iyi satışlar
  • ortak sen nerede yaşıyosun ben senin kitabına talibim fakat elden alışveriş yapıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.