Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superms -- 16 Ocak 2008; 10:48:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam iyi satışlar.
    Gayet uygun fiyata hocamda sıfır ürünleri bulabilirsiniz
  • iyi satışlar hocam. Ürün ve fiyatı çok güzel.
    Diğerlerine de örnek olur umarım... Biz Ankara'da ikinci elini 300-310 liradan ararken siz yenisini 330 dan veriyorsunuz.
    Demekki biraz daha beklemek lazım.

Bu ilan, halâ 320-350 YTL aralığında ikinci el (düz model) 8800GT satmaya çalışanlara örnek olsun arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 16 Ocak 2008; 9:59:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilidan

iyi satışlar hocam. Ürün ve fiyatı çok güzel.
    Diğerlerine de örnek olur umarım... Biz Ankara'da ikinci elini 300-310 liradan ararken siz yenisini 330 dan veriyorsunuz.

10-20 lira için arama hocamdan al işte beklediğine bile değmez

• quote:

iyi satışlar hocam. Ürün ve fiyatı çok güzel.

mart ayına kadar beklemen lazım. 8800gt fiyatları 350-400 arası sabit. 9600gt, 9800gx2 martta, 9800gt ise nisanda çıkacak. ondan önce umutlanma bence. 8800gt fiyatları düşmez.

• PALIT SONIC 8800GT yi bu fiyata çok fena kaçırdık...

Yeni 8800GT alırsam Ankara'dan bir yerden alacağım nasipse... Şehirdışı SIFIR ürün alışverişinden dilim yandı. Valla ikinci elde hiç sorun yaşamadım ama yeni ürünlerde dilim yandı. Geçenlerde İstanbul'daki EXA'dan yeni Gigabyte P35 anakart ve siyah FLOPPY aldım; anakart arızalı ve floppy yanlış renk geldi. Eee, anakart arızalı çıkınca kargoyla git-gel git-gel derken 16 YTL civarında kargo parası ödedim arkadaşlar. Ödemeye de devam edeceğim, kasım ayında SIFIR aldığım anakartın halâ yenisi gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 16 Ocak 2008; 12:21:31 >

• quote:

PALIT SONIC 8800GT yi bu fiyata çok fena kaçırdık...

Yeni 8800GT alırsam Ankara'dan bir yerden alacağım nasipse... Şehirdışı SIFIR ürün alışverişinden dilim yandı. Valla ikinci elde hiç sorun yaşamadım ama yeni ürünlerde dilim yandı. Geçenlerde İstanbul'daki EXA'dan yeni Gigabyte P35 anakart ve siyah FLOPPY aldım; anakart arızalı ve floppy yanlış renk geldi. Eee, anakart arızalı çıkınca kargoyla git-gel git-gel derken 16 YTL civarında kargo parası ödedim arkadaşlar. Ödemeye de devam edeceğim, kasım ayında SIFIR aldığım anakartın halâ yenisi gelmedi.

Geçmiş olsun.

Bir de kartı satan arkadaş, ilanını Satıldı diye silmese de, referans olarak gösterebilsek.

• ilk 8800GT lerden alıp satan ve PALIT'e geçen 1-2 arkadaşla yaptığım görüşmeler sayesinde, referans soğutuculu ZOTAC, MSI, ASUS vb. markaların bile alınmaması gerektiğini öğrendim.
  • Fiyat düşürmek için yapılmış bir ilan, FAKE arkadaşlar.
  • Bu ilan fiyat düşürmek için yapılmadı arkadaşlar, kartıda benim ilanımdan satın aldı arkadaş

http://forum.donanimhaber.com/m_20359579/mpage_1/key_//tm.htm#20359579

Ben kartı ona ilandaki fiyattan sattım, fakat benden 6-7 adet parça aldı, diğer parçalarda indirim yapmıştım, sanırım o havuz sistemi mantığından ekran kartını 330'dan satarak kar edeceğini düşünerek sattı.

Ayrıca superms arkadaşımızın çok problemli bir cep telefonu var, yanımda şahit olmasam inanmazdım fakat arandığında ses çıkmıyor ve log tutmuyor telefonu, en son 4 ocaktan beri hiçbir aramayı göremiyor, hatta ben kartı ona altunizadede teslim etti, mecidiyeköyde birisine yetişecekti, bende karşıya geçeceğim için ben götürdüm, o arada tanıştık konuştuk, telefonuna bir baktı 9 cevapsız, tıkladı cevapsıza 4 ocak gösteriyor ve başka numara, benimde aramalarım vardı gözükmüyordu. Ki 4 ocaktan sonra bir alışverişimiz daha olmuştu, çok temiz çok iyi kalpli bir öğretmenimizdir kendisi, şofben yüzünden evi yanmıştı baya bir problem yaşadı son günlerde, 50bin tane şeyle uğraşırken kaçırıyordur olayları, biraz anlayış lütfen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.