Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 yıldır kullandığım ASUS GL502 modeli laptopumu satıyorum, masaüstü sisteme geçmeyi planlıyorum. Cihazda İ7 6700HQ işlemci, 16GB RAM, GTX1070 ekran kartı, 256GB SSD ve 1TB hard disk bulunmaktadır. Dış kasa üstünde biraz çizik var ama herhangi bir düşme kırılma kopma durumu olmadı. 3 yıldır hemen hemen her gün sağa sola taşındığı için çizikler oluştu sanırım.Kutu duruyor, garanti süresi bitti. Adaptörü sağlam, herhangi bir problemi yok.

**Laptopun sağ tarafında 2 adet usb var girişi var. Bu USB girişlerinden bir tanesi sadece güç veriyor ama driver algılamıyor. Muhtemelen format ile çözülebilecek bir sorun fakat bu konuda pek uğraşmadım. Evdeki USB çoklayıcı ile sorunu çözdüm kendimce. Uğraştırma ihtimali olan bir sorun olabilir o yüzden pazarlık kısmında fiyattan düşeceğim. Birkaç resim ekliyorum aşağıdaki linkler ile. Telefon kamerasından ötürü aşırı net cıkmadı gorseller ama genel olarak fikir verecektir.

İstanbul anadolu yakasından ürünü göstermek ve alısveris yapmak öncelikli tercihim. Laptopu kargoya vermek istemiyorum. Kolay ulasımım olan noktalar: Ümraniye, Ataşehir, Acıbadem, Üsküdar, Kadıköy, Maltepe, Bostancı, Göztepe, Çekmeköy

SATILDI SİLİNEBİLİR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rottweiler -- 27 Mart 2020; 19:21:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    5 ay önce açıldı
    satıldı
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.