Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 (Audio Technica CKS77XBT Bluetooth)-(CKS1100)- Creative Sound Blaster E5 Bluetooth Amfi-
    Creative Sound Blaster E5 600 ohm Bluetooth Kulaklık Amfisi ve Ses Kartı 650TL

Sadece denemek için kullandım uluslararası garantisi var
    Kutusu aksesuarları vs herşeyi duruyor resimlerini sonra ekleyeceğim
    İnternetten incelemelerine bakabilirsiniz hem bilgisayar hemde kulaklık için amfi veya ses kartı olarak kullanılabilir
    Android ve İos uyumlu Ayrıca Bilgisayara bağlandığında oyunlar için özel modları vardır
    Telefona bağlandığı anda uygulamasını indirip telefondan ayarlarını yapabilirsiniz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Audio Technica CKS1100 400TL

çok az kullanıldı sıfırdan farksız kutu kılıf vs aksesuarları resimdeki gibi tamdır

Audio Technica CKS77X-BT BLUETOOTH 450TL

1 yıldır kullanıyorum şarjı en az 3-4 gün çok rahat gidiyor şarjı azalınca açıkken uyarı sesi geliyor mavi yanıp sönen ışığı kırmızı yanıyor ve sarj edene kadar yeterli süre yine kullanabiliyorsunuz bluetooth bağlantı hızı çok iyi aptx özelliği var herhangi bir vuruğu kırığı çiziği dahi yoktur sadece işe giderken serviste kullandım
    şimdiye kadar kullandığım kulaklıklar arasında en keyif aldığım kulaklıktır kendisi
    hakkında bilgisi olan yoktur diye tahmin ediyorum CKS77X in Bluetooth lu versiyonudur kulaklığı boynunuza asıp telefonu cebinizden çıkarmadan tek tuşla görüşmelerini yapabilirsiniz
    ses kalitesine gelince normal cks77x i kullanmadım kıyaslayamam ama hem telefon görüşmeleri hem de müzik dinlemek için bassları, tizleri, sahnesi mükemmel
    hatta iddaa ediyorum piyasada bulunan bluetooth lu kulaklıklar bu kulaklığın yanına yaklaşamaz
    kutusu kılıfı usb kablosu duruyor ancak uçları yok isteyene başka uçlardan verebilirim sadece amazonda ve japonyada satılıyor

Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    fiyat 750TL

• Harika ürünler . Hayırlı satışlar
  • Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• PM gönderdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    [ Satıldı ]
    8 ay önce açıldı
    satıldı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.