Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Samsung 40Gb 7200 rpm SV4002H modeli harddisk

Bir ay öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu. Ancak yüksek miktarda bad sector yüzünden kullanılamaz duruma geldi. Kafa atıyor ve boot etmiyor. Biosta görüyor. Yani kartı sağlam medyası bozuk. Kartı veri kurtarma için kullanılabilir. Yada medysası sağlam aynı model bir harddiskin tamiri için kullanılabilir. Kesinlikle kurcalanmamıştır. Zira tamir işinden hiç anlamam

SATILDI

____________________________________________________________________________

2-LG 52X3252 cd- writer

Cd writer çalışıyor numarasında : - ) Yani elektrik alıyor. İçinde takılı olan cd dönüyor. Çalışıyor gözüküyor ama kesinlikle cd okumuyor. Belki basit birşeydir yapabilirim hevesiyle bir kere açtım. Beceremedim. Geri kapattım. Kasası temiz.

SATILDI

3- LG 52X cdrom

Cdrom çok güzel çalışıyordu. Ancak yeni bir kasaya bağladığımda bir daha çalıştıramadım. Elektrik almıyor. Satışa sunmadan önce son kez deniyeyim dedim. Işığı yandı ancak cdrom kapağı açılmadı. Söktüm tekrar bağladım ama yine elektrik almadı.

SATILDI

4- Nec Antika cdrom

Okuma hızı üzerinde yazmıyor. 1996 üretimi. Belki inanmayacaksınız ama 1996 üretimi olan bu cdrom sorunsuz çalışıyor. Antika niyetine ben paha biçemedim :-)

SATILDI

5- LC B200 ATX power supley

Arkadaşımın bilgisayarında çıkıyordu. Durduk yere pc bozulmuş. Sorun bu powersupleydendi. Sorununu bilmiyorum. Belki sadece sigortası bile yanmış olabilir. Hiç kurcalamadım. Sıfır görünümünde ama çalışmıyor.

SATILDI

6- Pan Star PSA - 230C power supley

Buda benim kullandığım pcde hayata elveda dedi. Hiç kurcalamadım. Çok basit bir arızasının olduğunu düşünüyorum.

SATILDI

7- Orjinal intel 478pin P-4 işlemci fanı

Fan çalışıyor ancak çok düşük devirde çalışıyor. Yeterli soğutmayı sağlamıyor. Belkide temizlenip yağlayınca bir sorun kalmayacak.

SATILDI

FİYAT : HEPSİ İÇİN : PAZARLIKSIZ 30 YTL

ÜRÜNLERİN HEPSİ SATILMŞTIRRRRR.

Elimde arızalı eski model 3 tanede kayıtlı cep telefonu var. Ve sorunlu birkaç pc malzemesi daha mevcut. İsteyen olursa onlar içinde görüşülebilir. Taşınacağım bu diyardan beyler bi el atalım yahu.

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 28 Ocak 2007; 2:20:06 >

• ÜRÜNLERİN HEPSİ SATILMŞTIRRRRR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.