Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Düzce İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satıldı
    Selamlar arkadaşlar. TÜM Oyun konsol koleksiyonumu komple satıyorum. Her koleksiyona ayrı ayrı ilan açıyorum. Bu ilan da SEGA MEGA DRIVE koleksiyonum satılıktır. Konsol sıfırdır fakat clone dur. Tüm aparatları kutunun içindedir. 60 adet oyun vardır. Oyunların 2 tanesi hariç hepsi kutuludur. Birçoğunun kitapçığı kutuların içinde mevcuttur. Oyunların bazıları clone, bazıları ise orjinaldir hepsi sapasağlamdır. Ayrıca oyunların neredeyse tamamı sadece denemek amaçlı takılmıştır. Sıfır diyebiliriz. Mortal Kombat 3 Ultimate zor bulunan bir oyun olduğu için 3 adet alıp stok yapmıştım zamanında ... Fiyatı yüksek bulanlar resimde görülen oyunların bazılarını tek tek almaya kalktıklarında ve kutulu olarak almaya çalıştığında 25 - 30 TL civarında olduğunu unutmasınlar lütfen.

BONUS : 2 ADET MEGA DRIVE 2 KONSOL GÖVDESİ AYRICA HEDİYEDİR. GÖVDELER 2. ELDİR FAKAT TAMAMEN SORUNSUZ SAPASAĞLAM ÇALIŞMAKTADIR...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  Satıldı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    6 yıl önce açıldı
    Satıldı
    3 hafta önce açıldı
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.