Şimdi Ara

SATILDI ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar,

Bir dönem kızımın oynadığı, ancak uzunca zamandır atıl duran bu nedenle satışa çıkardığım Wii konsol chiplidir her tür DVD yi hali ile açar ...
    Zaten cihazla birlikte yaklaşık 60 civarı DVD özel DVD çantası içinde sizin olacak, bu DVD ler arasında wii için klasik olmuş oyunların büyük kısmı var ...
    Ayrıca 4 tane kutulu orjinal oyun mevcut (resimlerde görebilirsiniz) ...
    Balance board orjinal Nintendo dur piyasada bol miktarda çakma çin işi var malum ...
    2 tane motion plus özellikli ve silikon kılıflı kol ...
    2 tane nunchuk denen yardımcı kol aparat ...
    Ek kollarda orjinaldir, çin malı yan sanayi değildir ...
    Zapper denen içine kol takarak oyun oynamanıızı sağlayan silah aparatı ...
    Kol hareketlerin algılayan kablosuz aparat (eski versiyonlar kablolu idi sanırım)
    TV bağlantısı için çeşitli aparatlar vs resimlerde görebilirsiniz ...

istediğim fiyat 300 TL ki balance board ile ve ek aparatlarla daha uygun fiyat göremedim illanları incelediğim kadarı ile ...
    Hatta orjinal ek kollar, DVD ler, aparatlar vs tek tek edinilmeye çalışılsa ciddi fiyat tutar ...
    Ancak önemli bir ayrıntı hacimli bu malzemeyi kargolamaya pek sıcak bakmıyorum. İstanbul Anadolu Yakasındayım E5 üzeri göztepe-maltepe arası bir yere getirebilirim ve elden alınmasını tercih ediyorum ... Yani öncelikle elden satış için teklif bekleyeceğim ...
    Pazarlık düşünmüyorum zaten gerçekten wii set alayım diye düşünen için oldukça uygun bir fırsat bu ...

SATILDI ...

SATILDI ...

SATILDI ...

SATILDI ...

SATILDI ...

SATILDI ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 3 Aralık 2014; 16:23:54 >

• takip
  • Bir aksilik olmaz ise GokmenStark isimli arkadaşımıza satıldı ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    8 yıl önce açıldı
    Satıldı
    7 yıl önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.