Şimdi Ara

( Satılacak Silin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkese öncelikle iyi günler iyi forumlar yeni pc aldım ve eski pc satıyorum eski pc kıbrısdan özel getirtme çelik kasa thermaltake kasa ile satacagım yan kapak kiliti sisteminin açilip kapanma yeri önyüzünü kitleme level 10 gt gibi basit bir kilit sistemiyok zorlarsanız açamasınız şayet tırnaklarınız uzun ise tırnaklarınıı kırarsınız :) Kasada 400w thermaltake Power var Onuda Vercem Ve Öndeki fan Kontrolculer Çalişmiyor Daha Dogrusu Çalişiyor ama Ben Nasıl Yapıldıgını bilmiyorum İçde Bi Cihaz Var Ona Takıyosun anakarta felan Herhalde tabi pc aldınızda sizi oyunsuz bırakmıcagım istediginiz herhangi bir oyun ve resimlerde gözüken orginal oyunları vercegim Kasa Tam Oc yapanlar için Dvd Rom Yok Ben Harici Kulanıyom Oyuzden Haricide Vermicem Arkadaşlar bide özeligini bilmedim arkada yervar onuda paylaçacagım resimlerde bitane daha var bilmedigim
    Not: Sanal Pazar İlanı Ve Sahibinden.com İlanı Akşama Koyacagım Fanları İki Mavi Ledli 1 Kırmızı Ledli fan
    Özellikler:
    Intel® Pentium® Processor E2180
    2 GB Tek Modül Kingston Dev İşlemci Sogutucları İçin Özel Tasarım Ram Drr2 1Gb Markasınını Yazacagım 1 saat içinde Toblam 3GB
    SAPPHİRE HD5570
    Bıostar P4M890-M7 TE
    80 GB Hardisk Segate Sata
    EVEREST KM-8320 KABLOSUZ GAMING KLAVYE Ayarlana Bilir Agırlıklı
    1+1 Ses Stero
    Samsung 17 İnç Lcd Mönitör
    Harici Ses Kartı Bügün Aldım

Ürün Satıldı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan4411 -- 18 Haziran 2012; 16:28:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.