Şimdi Ara

Satellite P875-S7310 on panel havaya kalkmasi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son uc gundur bir sorun yasiyorum.
     Satellite P875-S7310 on panel havaya kalkmasi ?

Laptopun su kosesi kapagini havaya kaldirdigimda hoparlor ile olan kisimdan kasilarak havaya kalkiyor. Her indirip kaldirdigimda bu olay gerceklesiyor icindeki hoparlore zarar vericek diye korkuyorum bosuna basima masraf ciksin istemiyorum. Acaba bunun sebeni nedir ? Makinayi herhangi bir yere vurmadim sert acip kapamadim

• Menteşe kasayı zorlayıp çentiği kırmış yada o bölgeyi zorluyor olabilir,o bölgeyi tutan çentik işini yapmıyor bu belli bastırdığınızda yerine oturuyor mu? Kapağı açtığınızda olduğunu söylüyorsunuz menteşe o bölgeyi zorluyor anlaşılan ekran kasaya bağlayan vidalar gevşemiş olabilir
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Bastirinca yerine oturuyor elimi cekince tekrar kalkiyor dediginiz gibi belki kirilmis olabilir bide kapagi indirip kaldirdigimda hoparlorde i yukari asagi oynuyor sanki bisey ittiriyomus gibi ? Bir zarari olurmu yoksa zararsi dokunmazmi ?
  • P855 modelinde ekran çerçevesinin olduğu kısımda toshiba yazan yerde açılma vardı servise gönderdim servis sorunu halletmiş .açıklamayada herhangi bir sorun göremedik yazmışlar .böyle servisin ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.