Şimdi Ara

Satanizm... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
65.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın kaleminden satanizm...

    Mü'min bir insanın en büyük amacı allah'ı memnun etmektir. materyalist bir insanın amacı nefsini memnun etmek, satanist bir bireyin amacı ise şeytanı memnun etmektir.
    yezidîler, antik satanizmin bizim topraklarımızdaki temsilcisi olmuşlardır. şeytana 'melek-i taus' derler. hz. ali'nin insan bedenine bürünmüş tanrı olduğuna inanırlar.
    mardin-midyat'ta çok az sayıları kalan yezidîler "şeytan ile tanrı eşitti. tanrı şeytanı kıskandı ve kutsal özelliklerini elinden aldı" diyorlar ve şeytanı tutuyorlar. insanların her türlü kötülüğü şeytana mal ettiklerini, asıl kötünün insan olduğunu savunuyorlar.
    modern satanizm için ise, 1966 yılında rosemary'nin bebeği isimli kitap ve film başlangıç noktası oldu. şeytan tarafından gebe bırakılan ve deccal'i doğuran kadını anlatan filmin yapımcısı bir yıl sonra öldürülecekti. bu filmde 'karabüyü danışmanı' rolündeki kafkas kökenli anton la vey (1930) ise, sonradan şeytan kilisesini kurdu ve başrahip oldu.
    şeytanın kutsal kitabında la vey şunları söylüyor: "şeytanın çağıdır bu; şeytan dünyayı yönetiyor."
    grubun amacı, 'bireyselliğin bütünleştirilmiş enerjisini toplayıp doğanın karanlık güçlerine ulaşmak. bu amaca ulaşmak için ilhamını büyü ve metafizik güçlerden almak.' 666 rakamını uğurlu sayarlar.
    geçen yıllarda ataköy'de beraber ondördüncü kattan kendilerini bırakan alp ve aslı, yazdıkları mesajda "biz buraya ait değiliz" diyorlardı. biri ondört, diğeri onyedi yaşındaki derslerinde başarılı bu iki gencin ekonomik sorunları yoktu. bir ritüel gereği kedi yerine arkadaşını öldürenler ile satanizm bir kez daha ülke gündemine taşınmıştı. bütün bu gençlerin ortak özellikleri satanizm inancına bağlı olmaları. öte yandan, kaliforniya'da "yüce kaynak tarikatı"na mensup 39 satanist, toplu intiharlarında, "biz buraya ait değiliz" diye not bıraktılar.
    satanistler internetteki sitelerinde türkiye'de sayılarının ellibin olduğunu söylüyorlar. eğer bu rakam doğru ise, pkk'da bile böyle bir genç ordusu olmadığına göre, türkiye'yi yönetenler kafalarını ellerinin arasına alıp iyice düşünsünler ve kendilerini sorgulasınlar.

    nedir bu satanizm?

    "insan bencil, çirkin, habis ve korkulması gereken bir varlıktır. kötü olan şeytan değil aksine insanın kendisidir. amacımız şeytanı memnun etmektir." bu sözler abd'de şeytan kilisesinin kurucusu la vey'e aittir.
    antik satanizmde doğaüstü güçlerle ilişki kurma, büyüyü kullanma özelliği ön plandadır. gizli güçlerle bağlantılarının olduğuna inanırlar.
    modern satanizmde ise uyuşturucu, seks ve sert müzikle dinlerdeki günah anlayışına başkaldırı ön plana çıkıyor.
    günümüzdeki satanistler ister abd, ister mısır, ister türkiye'de olsun; ortak bazı ritüeller gösteriyorlar. giyim kuşam, saç şekli, ibadet biçimleri, intihara yürürken geride bıraktıkları aynı mesaj, satanizmin serseri hareketi değil, ideolojik temelleri olduğunu gösteriyor. organize bir şekilde çalışıyorlar. internet sitelerinde çok hareketliler. web sayfalarını yoğun bir şekilde kullanıyorlar.
    her bir satanist genç-ki bunlar 14-22 yaşlarında birer satanizm uzmanıdırlar-kitaplar önerirler, fikir tartışmaları yaparlar. kendilerini bir sosyal hareket, alt-kültür faaliyeti olarak algılıyorlar.
    satanistler ölümsüzlük, kıyamet, hayatın cehennem olduğu, ölümün gerçek boyuta geçiş olduğuna inanırlar. şeytana tapar gözükmekle birlikte, asıl amaçları şeytanı yok edip dünyayı ele geçirmektir. dinî kitapların üstüne aykırı eylemler yaparlar. "eminim şeytan bizi seyrederken kıskanıyordur" derler. kendilerini üst düzey bir klan gibi hissederler. kendileri dışındaki insanları aptal birer mahluk olarak görürler.

    şeytanın yaptırım gücü var mı?

    şeytan bizim kültürümüzde gurur, kibir, bencillik gibi saplantıların esiri olmuş durumlar için kullanılan bir kavramdır. kelime olarak şeytan 'şatane' fiilinden türemiştir. 'uzak olmak' anlamına gelir. insanı allah yolundan uzaklaştıran herşey şeytanlık olarak tanımlanabilir.
    kur'ân-ı kerîm'e göre, şeytan vesvese vererek insanı kötülük yapmaya sevkeden güçtür. insan ruhunda çoraklaşma varsa, şeytan bunu işletir. hedeflediği insanı o insanın gücü ile vurur. çirkin şeyleri güzel gösterir. tuzak ve hilelerle hareket eder. şehvet, nefret, intikam, hırs, sevgi, korku, öfke, şiddet gibi duyguları değerlendirmede yanılgıya düşürtür. "şeytanın hilesi cidden zayıftır" (nisâ, 4:76) âyeti insan aklının değerini ortaya koymaktadır.
    insan nefsi sürekli kötü şeyleri emreder ve insanı onlara meylettirir. kişinin vicdanında neyin iyi neyin kötü olduğunu söyleyecek bekçi yoksa ve kişi kötü şeyler ile iyi şeylerin arka plânını görecek duygusal zekaya sahip değilse, içi isteklerine meyleder. islâm inancına göre bu meyil içerisindeki insana şeytan kötülükleri süslü ve güzel gösterir. hırsızlığa, yalana, şiddete kılıf uydurur, sevimli gösterir. şeytan insan iradesine hükmedemez.

    "ateist olma, satanist ol!?"

    satanistlere göre materyalizm yanlıştır. ateizm aklen mümkün değildir. bu kadar mükemmel, san'atlı ve kusursuz evreni var eden bir dış güç olması mantığın gereğidir. satanistlere göre öldükten sonra insan yok olmaz. dünya hayatının cehennem olduğuna, ölümün gerçek boyuta geçiş olduğuna inanırlar. bu nedenle kolayca intihar ediyorlar veya sevdiklerini kurban ediyorlar.
    kedi-köpek katletmek, ibadetlerle dalga geçmek, kutsal nesneleri aşağılamak, kurban seçilen insanlara işkence ve tecavüz, grup seksi, uyuşturucu kullanımı, karabüyü ve büyü ayinleri yaparlar. vazgeçemedikleri şeyler siyah, karanlık, ve sert müziktir.
    black metal, heavy metal gibi müzik, bu müzikte civciv çiğneyerek dans etmek (ozzy osborne), satanistlerin orgazma benzer ritüelleridir.
    aslında sert müzik satanistlerin iç sıkıntısının çığlığıdır. orgazm, devam ettirememenin öfkesi ve şiddeti ve umutsuzluğudur.

    satanizm neden yaygınlaşıyor?

    "inançta büyü vardır" diye bir söz vardır. inanç insana çok aykırı şeyler yaptırabilir. eğer inanç sisteminde ahlâkî normlar yoksa veya yanlış ahlâkî normlar taşıyorsa, o doğrultuda hareket edecektir. yaptığının doğru olduğuna inanan genç başkalarını da buna inandıracaktır.
    pasteur "tabiat boşluktan nefret eder" demektedir. bir toplumda inanç boşluğu varsa, bu, aykırı inançlarla doldurulacaktır.
    işte satanizmde de semavî dinlerin amentüsü, satanizmin amentüsü ile yer değiştirmiştir.
    satanizm küreselleşmenin nimetlerinden yoğun bir şekilde faydalanan hayat standardı yüksek çevrelerde yaygınlaşmaktadır. özellikle çocuklarını kendi hallerine bırakan ailelerde, sevgi ve disiplini beraber vermeyen ailelerde satanist meyveler alınmaktadır. parçalanmış aileler ile alkol ve uyuşturucu madde kullanımının onaylandığı topluluklarda daha çoktur. gencin azarlandığı, aşağılandığı ailelerde, topluma ve aileye karşı öfke olarak satanizm gelişmektedir.
    eğer bir ailede gençlere değer verilmezse; onunla zaman geçirilmezse; ana baba çocuğunun omzuna elini atamıyorsa; sevgi dolu bakışla, tebessümle, güzel sözlerle iletişim kuramıyorsa.. çocuğu satanist olursa şaşmayın.

    kübün dışına sızanlar

    şu an toplumda manevî çoraklaşma, ahlâkî yozlaşma ileri boyutta vardır. çirkin ahlâkın kötü neticelerinden biri de satanizmdir.
    burada dindar bilinen insanların da büyük hatası var. din adına hareket eden kimselerin dünyalık peşinde koşmaları, ticarî hayatta çıkar ilişkisinde acımasız bir kapitalist gibi davranmaları, allah'ı değil nefsini memnun edenler gibi yaşamaları gençlere kötü örnek oluşturmaktadır.
    toplumda çarpıcı bir sosyal çatlama, toplumsal kriz ve kırılma döneminden geçiyoruz.
    gençlere emretmeyen örnek olan, dostça, akıllı, hoşgörülü davranan, zaman ayıran bireyler olmalıyız. eğitim hatalarımızı düzeltmeliyiz.
  • bu arkadasına Allah hidayet etsin...!!!!!!
    ne diimmmmmm
    quote:

    Orjinalden alıntı: kargaşa

    satanist bi ark vardı ama öyle satanistlerle gezip kafa salamazdı siyah bile giymedzi.bu yüzden kendisi söyliyene kadar anlamdı satanist oldugunu.düsüncelerine hep deger vermisimdir.örenincede neden diye sormakta sakınca görmedim.sözler hala aklımda

    ''dünyaya bak dedi kendine deyil burası cehenem asılnda.belki ates yok yanmıyoruz ama iyi olan hiç birsey yasayamıyor burda.o kadar kendini saf temiz ilan aedenler gördümki hepsine inandım ilk basta ama hepsinin arkasından katran karası çıktı.söle bu cehenem yerine gercek insanları topsuz tüfekisz zırhsız kalakansız atmak dorumu bazılarının kolu bacagı bile yo hasteneri dolas bir insan yralamak öldürmek ne denli sucsa onları yralı ve ölü olarak bu ceheneme göndermekte o denli suctur.elinde cenet cehenem olsa dahi adeletsiz olan hiç birseye eyilmem''

    cevao veremedim aglamaklı sesine cok hasas bir cocuktu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rockcity

    bu arkadasına Allah hidayet etsin...!!!!!!
    ne diimmmmmm
    quote:

    Orjinalden alıntı: kargaşa

    satanist bi ark vardı ama öyle satanistlerle gezip kafa salamazdı siyah bile giymedzi.bu yüzden kendisi söyliyene kadar anlamdı satanist oldugunu.düsüncelerine hep deger vermisimdir.örenincede neden diye sormakta sakınca görmedim.sözler hala aklımda

    ''dünyaya bak dedi kendine deyil burası cehenem asılnda.belki ates yok yanmıyoruz ama iyi olan hiç birsey yasayamıyor burda.o kadar kendini saf temiz ilan aedenler gördümki hepsine inandım ilk basta ama hepsinin arkasından katran karası çıktı.söle bu cehenem yerine gercek insanları topsuz tüfekisz zırhsız kalakansız atmak dorumu bazılarının kolu bacagı bile yo hasteneri dolas bir insan yralamak öldürmek ne denli sucsa onları yralı ve ölü olarak bu ceheneme göndermekte o denli suctur.elinde cenet cehenem olsa dahi adeletsiz olan hiç birseye eyilmem''

    cevao veremedim aglamaklı sesine cok hasas bir cocuktu


    yuuhh amma sallamış.... bumu şimdi satanizm.. düşünün işte tolum ne duruma gelmiş. çocuğun savunduğu aslında komünizmin" din afyondur"felsefesinden başka bişey değilken.bu sözlerle kendilerini satanist olarak algılıyorlar. ne kadar kötü bir durum. bir insanın ne olursa olsun bir akımı kabul ederken bile bu akım hakkında bilgi sahibi olamamaları. bu çocuklara herşeyi yaptırısın işte bundan sonra... cinayet iletirsin.. sonra dersin ki.al yavrum ayin yaptık... falan filan....


    PEKİ HERŞEY TAMAM,ÖĞRENDİK SATANİZMİ FALAN DA... BU VE BUNUN GİBİ AKIMLARDAN ÇOCUKLARIMIZI NASIL KORUYACAĞIZ.... İLERDE ANNE VE BABA OLUNCA(ANNE VE BABAYSANIZ) NE GİBİ ÖNLEMLER ALICAZ...

    SANIRIM ASIL ÖNEMLİ OLAN BU....
  • Beşeri yaşam yönünden:
    İnsan birikimlerinin tamamı önemsenmelidir derim.

    Ama İnanç adına:
    Semavi olmayan tüm reçeteler, kendini tekrar eden sapıklıktan başka bir şey değildir.
  • quote:

    İnsanları tanrı yarattı ama tanrının egoist gazabından insanları kurtaracak olan şeytan mıdır?


    Böyle bir soru yönelten kişi bence inançlarını yeniden sınasın derim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: memurturk

    quote:

    Orjinalden alıntı: rockcity

    bu arkadasına Allah hidayet etsin...!!!!!!
    ne diimmmmmm
    quote:

    Orjinalden alıntı: kargaşa

    satanist bi ark vardı ama öyle satanistlerle gezip kafa salamazdı siyah bile giymedzi.bu yüzden kendisi söyliyene kadar anlamdı satanist oldugunu.düsüncelerine hep deger vermisimdir.örenincede neden diye sormakta sakınca görmedim.sözler hala aklımda

    ''dünyaya bak dedi kendine deyil burası cehenem asılnda.belki ates yok yanmıyoruz ama iyi olan hiç birsey yasayamıyor burda.o kadar kendini saf temiz ilan aedenler gördümki hepsine inandım ilk basta ama hepsinin arkasından katran karası çıktı.söle bu cehenem yerine gercek insanları topsuz tüfekisz zırhsız kalakansız atmak dorumu bazılarının kolu bacagı bile yo hasteneri dolas bir insan yralamak öldürmek ne denli sucsa onları yralı ve ölü olarak bu ceheneme göndermekte o denli suctur.elinde cenet cehenem olsa dahi adeletsiz olan hiç birseye eyilmem''

    cevao veremedim aglamaklı sesine cok hasas bir cocuktu


    yuuhh amma sallamış.... bumu şimdi satanizm.. düşünün işte tolum ne duruma gelmiş. çocuğun savunduğu aslında komünizmin" din afyondur"felsefesinden başka bişey değilken.bu sözlerle kendilerini satanist olarak algılıyorlar. ne kadar kötü bir durum. bir insanın ne olursa olsun bir akımı kabul ederken bile bu akım hakkında bilgi sahibi olamamaları. bu çocuklara herşeyi yaptırısın işte bundan sonra... cinayet iletirsin.. sonra dersin ki.al yavrum ayin yaptık... falan filan....


    PEKİ HERŞEY TAMAM,ÖĞRENDİK SATANİZMİ FALAN DA... BU VE BUNUN GİBİ AKIMLARDAN ÇOCUKLARIMIZI NASIL KORUYACAĞIZ.... İLERDE ANNE VE BABA OLUNCA(ANNE VE BABAYSANIZ) NE GİBİ ÖNLEMLER ALICAZ...

    SANIRIM ASIL ÖNEMLİ OLAN BU....



    Memurturk sen de amma sallamışsın, komünizmi nerden soktun araya ?

    O din afyonduru ateistler savunur, bu milletin komünizme olan nefreti anlayamıyorum ben, saçınızdan tel kopsa komünizm yaptı diyeceksiniz..

    Kargaşa o çocuk, o an ruhsal sorunlar yaşıyormuş, umarım o ağlamaklı sesinin ve o cümleleri sarfetmenin önemini yeterince kavramış ve ona yardım etmişsindir.Ayrıca o çocuğun konuşmasında satanist olduğunu gösteren birşey göremediğim gibi, satanistleri tasvir etmen komiğime gitti, kafa sallardı falan

    Satanizm bence çok saçma birşey, sonuçta satanistler de onları Allah'ın yarattığını söylüyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yeni Türkü


    quote:

    Orijinalinden alıntı: _SELCHUK_

    Paçozların uydurması kız tavlamak için........


    evet türkiyede aynı o ayak . Al bendende o kadar
  • hmm..kedi kurban edilmesi keçinin dostu olarak görülmesidir ..keçi şeytanı temsil eder..satanizmin iki çeşiti vardır ülkemizde kanlısı tercih edilio nedense..ve tabiki satanisim yanlış anlaşılıoo..off enine boyuna anlatmaya kalksam uzun sürer..en iisi siz merk etmeyin ..fasla merk i deil demiş bilen kişiler dimi?
  • insanların düşüncesi neden yargılanıyor anlamıyorum bu bir inanç sistemi her satanistin inandıgı şey hakkında bilgisi vardır ve her metalcide satanist degildir bazen takımelbiseli biri bile stanist olabiliyo
  • satanizm sapıklık diil inançtır



    quote:

    Orjinalden alıntı: helbin

    insanların düşüncesi neden yargılanıyor anlamıyorum bu bir inanç sistemi her satanistin inandıgı şey hakkında bilgisi vardır ve her metalcide satanist degildir bazen takımelbiseli biri bile stanist olabiliyo
  • Arkadaşlar,Allah aşkına Türkiyede özentiden başka birşey yoktur ya. Bende kilise müziklerini seviyorum yani şimdi Hristiyan mı oldum.Metal dinlemekle alakası yok.Bir ara çiçek çocuklar vardı,sonra ihtilal oldu.Bunlarda yok kedi kestiler yok tecavüz ettiler,yok kurban verdiler,bunları yapanlar daha ne için yaptıklarını bilmezler.Küçükten beri izlersen vahşet dolu şeyleri,anneni baban satarsa seni sopayla döverse,sende birilerinin canını yakmak istersin tabi... İnsanoğlu şeytan zaten!!
  • SATANIZM GERCEKLIK ICERIR..GERCEGI SADECE ONDA BULABILIRSINIZ.SOMUT OLANDIR O VE KANDIRMA YADA HURABELERLE İŞİ OLMAZ
  • bunlar aslında şeytanın tuzagına cuk diye otumuşlar haberleri yok ve ruhunuda şeytana kaptırmış kişiler hernekadar dinsiz gibi görünselerde aslında bunlarında dini şeytanı yüceltmek .bunu anlaya bilmek için şeytanın özelliklerini ögrenmek lazım şeytanın en büyük icraatı allah a karşı gelip huzurundan kovulmak .yani işin aslı hertürlü emir e karşı bi büyüklenme göstermek allah ı inkar etseler dahi aslında bunlarında vicdanı var ve bir yandan sızlamakta ama şeytanın da vesveselerine daha fazla uydukları için bi taraf agır basıyor .sorsanınız aslında şeytanıda inkar ederler çünkü şeytanın varlıgını kabullenmek aynı zamanda allah ıda kabullenmek demektir.oysa şeytanın en büyük özelligi inkar degil .karşı gelmek bunlarda gözleriyle görmedigi herşeye karşı gelen cins den kendi aciz akıllarıyla yürüttükleri mantık çizgisi ki bunlar en yüksek egitimi de almış olabilirler ama kalpleri köreldigi için bu tip insanlara senelerce dil dökülsede aynı mantık çizgisinde ilerlerler.bunlar şeytanı n aslını görseler korkudan altlarına kacırırlar ama korkuları şeytan degil allah ın ta kendisi olur .çünkü o sırada insanın vicdanı devreye girer ve bütün gerçegi ona farkettirir.şeytana tapmak için önce onu görmeleri lazım gelir ama bundanda mahrum oldukları için onada inanmazlarşeytan bunlara bir nevi ilahlık yapmakta.tıpkı içimizde agzıyla allah var deyip kalbiyle inanmayan insanların oldugu gibi yani şeytan var derler ama aslında onada ihanet ederler.ne diyelim toplumda kendisinin maymundan börtü böcekten türedigini zanneden insanlarla dolu bunlar da satanist oldugunu gizliyen insanlar .belki kendilerinede yakıştıramazlar ama biraz zekasını degilde vicdanını kullansa farkederler hernekadar hizmetleri farklı olsada amaç aynı dır karşı gelmek .
    Şeytan onları sarıp-kuşatmıştır;böylelikle onlara Allah'ın zikrini
    unutturmuştur. İşte onlar, şeytanın fırkasıdır. Dikkat edin; şüphesiz
    şeytanın fırkası, hüsrana uğrayanların ta kendileridir.
    (Mücadele Suresi, 19)
  • kaotika nın belirtigi gibi allah a egoist demeyi vicdanı kabul etmedigi için satanislerin inancı gibi gösterip yamaması son derece zeki bi tavır .bu yüzden şeytan hertürlü yolu deneyip vicdan kabul etmesede ki vicdan yanlızca dogruları fısıldar ,şeytanda bunu bildigi için onun vicdanına ulaşamadıgından zekası na tesir etmesiyle oluşmuş bi şeytana tapma ama inkar etme düşüncesidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: baar555
    Ne diyelim toplumda kendisinin maymundan börtü böcekten türedigini zanneden insanlarla dolu bunlar da satanist oldugunu gizliyen insanlar .belki kendilerinede yakıştıramazlar ama biraz zekasını degilde vicdanını kullansa farkederler hernekadar hizmetleri farklı olsada amaç aynı dır karşı gelmek .

    Görüyorum ki burda evrime inananları satanist ilan etme çabası almış başını gidiyor. İşin kötüsü, bu yorumları ne satanizm ne de evrim teorisi hakkında en ufak bir fikri olmayan insanlar yapıyor!

    Bu kadar cahilce yorumları okudukça bu ülkede olmaktan, içinde bulunduğum toplumdan utanıyorum! Karşıt görüşü anlamayı bırak, anlamaya çalışmaktan aciz, çünkü anlamaya çalışmaktan korkan bir insan sürüsünün içinde yaşıyorum. Yazık bu memlekete... Yazık bu insanlığa...

    Ben ateistim. Ama çevreme ve bütün insanlara çoğu kişiden daha hassas yaklaştığımdan ve bu dünya'ya çoğu müslüman geçinen kişiden daha fazla katkıda bulunacağımdan adım gibi eminim. Senin gibi cahiller de benim gibilerin dünya'ya kattığı faydaların yararını görüyor ya, birtek ona yanıyorum.

    Not: Umarım sana ve türevlerine cahil dediğim için kırılmazsın. Zaten bana ve benim gibi düşünen herkese satanist diyebilen birisinin bu sözüme kırılmaya yüzü olmamalı.
  • satanizm nedir satanistler nelere hizmet ederler meselesini konuştuk daha detaylı bilgilere de çeşitli kaynaklardan ulaşılabilir ama, bana göre daha da önemli bir mesele var, o da bir insan neden satanist olur?

    şimdi çıkıpta Allah'a inanmayan islamı benimsemeyen adam satanist olur demenin manası mantığı tabiki yok. nice insanlar var ki bu kavramlardan uzak durmakla birlikte normal hayatlarına devam ederler ve satanizmle satanistlerle en ufak bağlantıları ve sempatileri de yoktur.

    bana satanistler biraz protest tipler olarak görünüyorlar. ayrıca değişik arayışlar içerisinde ve gizemli olaylara takmış kişiler, ailevi sorunları olanlar, heyecan peşinde olanlar da bu tuzağa kolayca düşürülebilir.
  • Ben Allah a inanıyorum. açıkçası benim arkadaşımda Allah a inanmıyor üni. öğrencisi ama satanistleri hiç sevmez nefret eder. Türkiye de satanistlik Reha nuhtar sayesinde bayada saptırıldığını düşünüyorum. Bende satanist kavramını tam olarak bilmesemde satanizme yönelen kişilerin en çok ruh durumunu merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 24 Mayıs 2006; 0:17:21 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BLACK ANGEL

    SATANIZM GERCEKLIK ICERIR..GERCEGI SADECE ONDA BULABILIRSINIZ.SOMUT OLANDIR O VE KANDIRMA YADA HURABELERLE İŞİ OLMAZ

    Hepsini gaz odasına alıp halletmeliyiz ve topluca gömüp gizlemeliyiz olmazsa olabilecek ayine canlı bomba vb.. yollanabilir. yumuşak çözüm olarak hepsi hadım edilir ve dili kesilebilir.
    Hepsi arıza bunların insanlığımdan utanıyorum.
  • Iste forumdaki kultur duzeyi...

    Topikte sorulana bak, yapılan muhabbetlere bak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 24 Mayıs 2006; 7:02:46 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hasbi 81


    quote:

    Orjinalden alıntı: baar555
    Ne diyelim toplumda kendisinin maymundan börtü böcekten türedigini zanneden insanlarla dolu bunlar da satanist oldugunu gizliyen insanlar .belki kendilerinede yakıştıramazlar ama biraz zekasını degilde vicdanını kullansa farkederler hernekadar hizmetleri farklı olsada amaç aynı dır karşı gelmek .

    Görüyorum ki burda evrime inananları satanist ilan etme çabası almış başını gidiyor. İşin kötüsü, bu yorumları ne satanizm ne de evrim teorisi hakkında en ufak bir fikri olmayan insanlar yapıyor!

    Bu kadar cahilce yorumları okudukça bu ülkede olmaktan, içinde bulunduğum toplumdan utanıyorum! Karşıt görüşü anlamayı bırak, anlamaya çalışmaktan aciz, çünkü anlamaya çalışmaktan korkan bir insan sürüsünün içinde yaşıyorum. Yazık bu memlekete... Yazık bu insanlığa...

    Ben ateistim. Ama çevreme ve bütün insanlara çoğu kişiden daha hassas yaklaştığımdan ve bu dünya'ya çoğu müslüman geçinen kişiden daha fazla katkıda bulunacağımdan adım gibi eminim. Senin gibi cahiller de benim gibilerin dünya'ya kattığı faydaların yararını görüyor ya, birtek ona yanıyorum.

    Not: Umarım sana ve türevlerine cahil dediğim için kırılmazsın. Zaten bana ve benim gibi düşünen herkese satanist diyebilen birisinin bu sözüme kırılmaya yüzü olmamalı.


    hasbi sen kültür-bilim bölümüne çok önemli bir kazançsın dostum bana göre söylemek istediklerimi neredeyse kelimesi kelimesine aktarmışsın sağol! bu arkadaşın ne ateizmden ne satanizmden haberi var anlaşılan...kınıyorum seni baar!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.