Şimdi Ara

Satalite L40 Ses Sürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba'nın resmi sitesinden indirdiğim driver işe yaramıyor. XP kurdum ve sorun oldu. Daha önce Vista kuruluyken direkt olarak Vistaya uygun ses sürücüsünü kuruyordum ve oluyordu. XP'ye geçtim, XP sürücüsünü yüklüyorum ancak olmuyor. Aşağıdaki yöntemi ve çeşitli varyasyonlarını denedim ancak yine bir sonuç alamadım. Ne yapacağım?

    İşe yaramayan yöntem:
     
    Ses Kartı kurulumu

    Birçok arkadaş ses kartını kurmayı başaramıyor. Aşağıdaki işlemleri SIRASIYLA ve hiçbir adımı atlamadan yaparsanız sorunsuz bir şekilde notebook ses kartınızı kurabilirsiniz.

    Önce ses yamasını kuruyoruz. Daha sonra realtek ses kartı driverını normal bir şekilde kuruyoruz.

    Bilgisayarıma sağ tıklıyoruz. Özellikler > donanım > Aygıt yöneticisini açıyoruz. EN ALTTA SİSTEM AYGITLARININ ALTINDA sarı ünlem işaretiyle bir pci device göreceksiniz. Sağ tıklıyoruz.
    Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın.

    Kod: "C:\Program Files\Realtek\InstallShield"

    Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ses kartınız başarı ile kurulmuştur.







  • Şu an SP3 yüklüyorum ve tekrar denicem her şeyi. Umarım olur.

    Yok mudur başka bir çözüm önerisi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.