Şimdi Ara

***SATA2 HAKKINDA Bİ SORU(ABİT FATALİTY AA8XE)***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 200gb samsung sata2 disk var. Ama anakartım sata 2 desteklemiyor. Hardiskten hiç bi verim alamıyordum. Harddiskte bi sorun olduğunu düşündüm ve 160 samsung sata2 aldım yeni bu harddisktede aynı sorun. Sata2 desteklemeyen anakartlarda sata2 uyumsuzmu çalışıyor? Yada yapılması gereken birşeymi var? Anakartım abit fatality aa8xe

Edit: Arkadaşlar birde abit fatality aa8xe kullanan arkadaşlar hangi harddiski kulladıklarınıda yazarlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapStarX -- 31 Aralık 2005 10:12:09 >

• hocam anakarttının desteklemedıgnı bılıyorsan neden gıdıp sata 2 alıyorsun
    nasıl takacaksın hddyı nasıl baglıyacaksın soylermısın anakarta...
  • Anakarta takılan ve ata yı sata ya çeviren dönüştürücü kartlar var. Bunlardan bir tane alırsan sorunun çözülecektir. Kolay gelsin...
  • Arkadaşlar sanırım yanlış anladınız anakartım sata yı destekliyor. Ama sata2yi desteklemiyor. Valla satıcılar sorun olmacağını söyledi bizde aldık. Ama ben bi sorun olduğunu düşünüyorum.
  • Arkadaşım anakartın oldukça iyi bir çok testten başarıyla çıkmış. Ancak sata2 desteği yok. Aldığın hdd leri ya da anakartını değiştirmelisin...
  • nasıl bi sorun var? sata 2 yoksa normal sata olarak görmesi lazım...
  • samsunglarda sata kullanmak için jumer ayarı yapman gerkiyor üzerinde gösteriyor zaten..Jumper ayarını yapmazsan sata2 oalrak çalışmak isteyecektir..Bu hddler geriye uyumlu olrak satada destekliyor tek yapman gereken doğru jumperı ayarına almak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.