Şimdi Ara

SATA POWER KABLOSU LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

veya bu
     SATA POWER KABLOSU LAZIM

Arakadaşlar bu kablodan elinde olan varsa elden alabilirim. gece yarısına kader gelip alabilirim.

Ataşehir ve cevresi için. PM atanlara geri dönüş yapılacaktır saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One-Turk -- 3 Şubat 2013; 23:27:39 >

• Standart sata Power kablosu değil sanırım bu kablo?
  • inceledim görsel yanlış anakarte bağlanan kısmı dah küçük
  • Aradığın kablo bende mevcut fakat manisada oturuyorum istiorsan satabilirim çok lazımsa
  •  SATA POWER KABLOSU LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackdaniels45

doğru görseli buldum
    sizinki uymuyor hocam teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One-Turk -- 3 Şubat 2013; 23:29:55 >
  • ö.d saolun bu direk molex ten dönüştürüyor fazla molex varsa olabilirdi buda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ö.d saolun bu direk molex ten dönüştürüyor fazla molex varsa olabilirdi buda.

imac e takmam gerekiyor imac de molex mevcut değil
  • olay anlaşıldı kardeşim. bizim aklımız direk masaüstü kasaya gidince . biraz dehişik gelmişti zaten kablo inş bulabilirsin k.g
    İyi Forumlar.!
  • Arkadaslar kabloyu bulamadim aramaya devam. Yardimci olabilecek olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim arıyorum bulduğum gibi haber vericem manisada arkadaşlar var inş bulurum çünkü zor bulunan bir kablo adamlar sata power kablo dedimmi molex dönüştürücü gösteriorlar işimiz zor inş buluruz
  • quote:

kardeşim arıyorum bulduğum gibi haber vericem manisada arkadaşlar var inş bulurum çünkü zor bulunan bir kablo adamlar sata power kablo dedimmi molex dönüştürücü gösteriorlar işimiz zor inş buluruz

Çok saol ilglin için aynısı istanbulda da geçerli sadece molex gösteriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

quote:

kardeşim arıyorum bulduğum gibi haber vericem manisada arkadaşlar var inş bulurum çünkü zor bulunan bir kablo adamlar sata power kablo dedimmi molex dönüştürücü gösteriorlar işimiz zor inş buluruz

Çok saol ilglin için aynısı istanbulda da geçerli sadece molex gösteriyorlar

anladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.