Arkadaşlar elimde sata girişi olmayan bir anakart var. Bir arkadaştan da SATA harddisk almıştım. Bu SATA harddiski IDE'den bilgisayara bağlayabilirmiyim? SATA hardiskleri IDE'den bağlamak için bir ara konnektör var mıdır?
Süper bir ürün bu ya , en kısa zamanda almam lazım
Teşekkürler bu arada
işte onu soruyorum arkadaşlar aynı üründen bende var ama işe yaratamadım. ide kontroler diyor. usb olarask goruyor satayı ama hdd yi tanıta madım:d
bulduğum driver ları tanımadı. tanısa bile zaten yokki tanınmayan aygıt. yani pek kullanışlı değil!
@lakiska işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.Böyle bir şey alacaksan,alacağın yerden iyice öğrenip,çalıştığının garantisini almanı tavsiye ederim. @muhacir anladığım kadarıyla xp kurulamıyor bununla,çünkü ancak xp kurulduktan sonra tanıtılıbiliyor.Ancak satan arkadaşlar raid falan yazmış.Nasıl raid yapılıyor bende anlamadım.
Arkadaşlar satıcıya sorduğum soru ve yanıtı aşağıdadır.
Hocam elimde 250 gb sata girişli harddisk var. Yalnız anakartımın sata girişi yok. Bu kartla harddiski sorunsuz bir şekilde bilgisayara bağlayabilir miyim?
Kartı takıp sürücüyü yükleyip restart atıldığında üzerine takılı bütün hddleri tanıyor. Hddnin boyutu önemli değil sata1 sata2 bütün hddleri ve sata dvd sürücüleri tanıyor.
Emin olmadığım için şimdilik araştırmaya devam edeceğim.
Satıcı çok üçkağıtçıymış arkadaşlar.
Ben soru sormadan önce fiyatı 1 ytl (asgarisiz) idi. Soruyu sorduktan sonra ilgilendiğimi anlayıp "Ne kopartırsam kar hesabı" fiyatını 19 ytl ye çıkartmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme