Şimdi Ara

sata girişli anakarta ide bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sıkıntım şu şekilde bende ide yi sata ve usb ye çeviren bir aparat var ve bu aparat usb baplantısında çok yavaş okuma ve yazma işlemi yağpıyor bende bu sistemi kasa içerisine sataya çevirerek kullanmak istedim vede kasa içerisine normal olması gerektiği gibi(bana göre) taktıgımı düşünüyorum fakat takmış oldugum hdd'i görmüyor sistem ne bios ta nede yöneticide göremedim
    anakartım fujitsu http://www.msc-ge.com/download/itmain/datasheets/fujitsu/ds-d3041-a.pdf

pc şu linktekihttp://www.devid.info/model/38239 özelliklerde
    işletim sistemi win7 ultimate

bunun bi çöçzümü varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi based_1984 -- 1 Ağustos 2012; 11:28:20 >

• Resimdeki anakartın altındaki socket IDE socketi değil mi? Neden orayı kullanmıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 1 Ağustos 2012; 11:52:11 >
  • ayrıca ide girişi dediğiniz yer karttaki iğnelere denk gelmiyor hdd ten gelen ide kablosunda bir iğne boş var ama anakartta orası dolu yani uymadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi based_1984 -- 1 Ağustos 2012; 12:06:24 >
  • Girmiyor ise orası disket sürücüsü socketi olabilir, bende oğluma bilgisayar toplarken aynı durum ile karşılaşmıştım, satın aldığım IDE to SATA - SATA to IDE çevirici ile eski harddiski tanıtamamıştım ve kullanmaktan vazgeçmiştim, buna karşılık denemek için taktığım eski IDE CD yazıcı çalışmıştı. Sorun kullandığın adaptörden kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 1 Ağustos 2012; 12:52:21 >
  • anladim ilginiz icin tsk ederim bende usb olarak kullanmaya karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.