Şimdi Ara

Sata 2 portuna Sata 3 ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkdada olduğu gibi anakartımda sata 2 portu mevcut ssd almayı düşünüyorum anca sata 3 ü sata 2 ye takabilirmiyim performans bakımından nasıl olur bilgi verebilirmisiniz ?

• Fearow kullanıcısına yanıt
    Takar kullanırsın hiç bir sorun olmaz. Sadece 400-500 mb/s'leri göremezsin ama gene de sata II'nin sınırlandıracağı son hızda kullanırsın.
    ben sata 3 ssd yi sata 2 portunda kullandım sata3 te kullananlar 7.9puan alırken ben 7.4 alıyordum. birde atto testinde sata3 lere nazaran %20kadar düşük çıkıyordu.
  • çok teşekkür ediyorum bilgiler için
  • Selamlar,

Takacağınız SSD, aktarım hızları olarak SATA2 sınırında performans gösterir. Ancak erişim süresi gibi asıl önemli olan noktalarda kayıp yaşamazsınız. Yani SATA2'de de SSD ile yüksek bir performans sıçrayışı farkedersiniz.
    ben intel ssd kullanıyorum sata 2 ahci modunda puanım 7.7
  • Takabilirsiniz, SATAII 3 Gbit/s değerinde kullanırsınız. Standart 5400RPM diske göre yaklaşık 4-5 katı daha iyi okuma/yazma değerleri elde edersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 1'e SSD Disk Takılırmı,
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en yakın zamanda ssd alıcam o zaman teşekkürler bilgiler için :)
  • Merhabâlar Fearow,

Diğer forumdaşların da güzelce ifâde ettiği gibi anakartınıza SSD bağlayabilirsiniz.

Bu hususda kaleme alınmış ve suâlinizin teknik cevablarını ihtivâ eden şu iki makâleden de istifâde edilebilir:

SSD'lerde Performansı Doğru Anlamak

http://www.ssdlabs.net/ssd-rehberi/ssdlerde-performansi-dogru-anlama/

SSD Tercîhinde İsâbet - Katı Hâl Diski Alırken Nelere Dikkât Etmeli

http://www.ssdlabs.net/ssd-rehberi/ssd-tercihinde-isabet-kati-hal-diski-alirken-nelere-dikkat-etmeli/

• ssd hakkında baya bi bilgi edinmiş oldum teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.