Şimdi Ara

SAT/TAKASLIK-700TL - Sony Eurasia Garantili 320 gb PS3+2ds3+3 Oyun+Hdmi kablo+3 Aylık Psn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hevesle alıp, 3-5 kere oynayıp bıraktığım tertemiz PS3'ümü satıyorum. Başlıkta yazdığım gibi Ps3 320 gb, 17 Ay daha Sony Eurasia garantisi altında, 2. ds3 kolda aynı şekilde. Versiyon 4.31. Kutu,kutu içeriği ve poşetlerine kadar duruyor. Sıfırdan farkı bir kaç defa kullanılmış olması. 2. ds3 1 Eylül gibi açıldı ve 3-5 defa kullanıldı, vakumlu kutusu dahi durmakta. Hdmi kablo hediye. Yanındaki oyunlar NFS - The RUN (Online kod kullanılmadı ve 2-3 defa ps3 e takıldı), Sonic Unleashed ve Street Fighter 4. Oyunlarda temiz ve kutulu. Sadece set olarak satlıktır. Tek tek satış yoktur.

Orjinal ve online oyun oynamanın keyfine varmak isteyenler için birebir paket. Ekstraların toplamı 250-300 TL zaten.

26.11.2012 tarihinden başlamak üzere 3 ay Psn Plus Türkiye aboneliği ve içinde 7-8 adet yüklü full oyun ve 3 ay boyunca Psn'den yükleyebileceğiniz bir çok oyun. Psn aboneliğiniz devam ettiği sürece bu oyunları oynayabilirsiniz.

Ps3+2 ds3+3 oyun+7-8 adet yüklü orjinal full oyun+hdmi kablo+3 aylık psn plus: 750->700 TL - Kesinlikle fiyat sondur ve pazarlık yoktur. Kargo alıcıya aittir, Beylikdüzünde elden teslim. Ölücü arkadaşların pmlerini cevaplamam, boşa zahmet etmesinler. (Takas fiyatı:750 TL)

Takas Seçeneği: Rghlı xbox 360 slim ile olabilir (Sıfır xbox360 250gb slim - 529TL fiyatları ona göre veriniz) + nakit şeklinde olabilir, xbox'ın ekstralarına göre üzerine alacağım nakit belirlenir. Psp, Ps vita ile takas mümkün değildir.

SAT/TAKASLIK-700TL - Sony Eurasia Garantili 320 gb PS3+2ds3+3 Oyun+Hdmi kablo+3 Aylık Psn
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 24 Aralık 2012; 21:33:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• msjim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Bir hevesle alıp, 3-5 kere oynayıp bıraktığım tertemiz PS3'ümü satıyorum. Başlıkta yazdığım gibi Ps3 320 gb, 17 Ay daha Sony Eurasia garantisi altında, 2. ds3 kolda aynı şekilde. Versiyon 4.31. Kutu,kutu içeriği ve poşetlerine kadar duruyor. Sıfırdan farkı bir kaç defa kullanılmış olması. 2. ds3 1 Eylül gibi açıldı ve 3-5 defa kullanıldı, vakumlu kutusu dahi durmakta. Hdmi kablo hediye. Yanındaki oyunlar NFS - The RUN (Online kod kullanılmadı ve 2-3 defa ps3 e takıldı), Sonic Unleashed ve Street Fighter 4. Oyunlarda temiz ve kutulu. Sadece set olarak satlıktır. Tek tek satış yoktur.

Orjinal ve online oyun oynamanın keyfine varmak isteyenler için birebir paket. Ekstraların toplamı 250-300 TL zaten.

26.11.2012 tarihinden başlamak üzere 3 ay Psn Plus Türkiye aboneliği ve içinde 7-8 adet yüklü full oyun ve 3 ay boyunca Psn'den yükleyebileceğiniz bir çok oyun. Psn aboneliğiniz devam ettiği sürece bu oyunları oynayabilirsiniz.

Ps3+2 ds3+3 oyun+7-8 adet yüklü orjinal full oyun+hdmi kablo+3 aylık psn plus: 750->700 TL - Kesinlikle fiyat sondur ve pazarlık yoktur. Kargo alıcıya aittir, Beylikdüzünde elden teslim. Ölücü arkadaşların pmlerini cevaplamam, boşa zahmet etmesinler. (Takas fiyatı:750 TL)

Takas Seçeneği: Rghlı xbox 360 slim ile olabilir (Sıfır xbox360 250gb slim - 529TL fiyatları ona göre veriniz) + nakit şeklinde olabilir, xbox'ın ekstralarına göre üzerine alacağım nakit belirlenir. Psp, Ps vita ile takas mümkün değildir.

Satışa devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 31 Ekim 2012; 15:53:02 >

• kırılamayan versiyon mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cynique

kırılamayan versiyon mu ?

Evet. Zaten psn plus olduktan sonra pek kırmaya etmeye gerek yok. Orjinal olara bir çok oyun indirebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

Evet. Zaten psn plus olduktan sonra pek kırmaya etmeye gerek yok. Orjinal olara bir çok oyun indirebiliyorsunuz.

internete bağlanıp oyunları indirebiliyoruz ve oynarken internet üzerinden mi oynanıyor yoksa ,
    bir kere indirildikden sonra internete ihtiyac olmadan oynanabiliyormu ..
    plus ın esprisi nedir üstadım bilmediğim için soruyorum ona göre satışa dair ,
    sizinle irtibata geçeceğim , kırılmasa da kırılmış gibi oluyor bahsettiğiniz şekilde ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpinepro

quote:

quote:

internete bağlanıp oyunları indirebiliyoruz ve oynarken internet üzerinden mi oynanıyor yoksa ,
    bir kere indirildikden sonra internete ihtiyac olmadan oynanabiliyormu ..
    plus ın esprisi nedir üstadım bilmediğim için soruyorum ona göre satışa dair ,
    sizinle irtibata geçeceğim , kırılmasa da kırılmış gibi oluyor bahsettiğiniz şekilde ..

Bir kere indirmeniz yeterli psn plus üyeliğiniz boyunca oyunları oynayabilirsiniz. Her ay yeni bir çok oyun indirme hakkınız oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps plus üyeliği bitince misal 6 ay üyelik aldık 7. ayda üyeliği yenilemezsek şayet ,
    indirdiğimiz oyunları da oynayamıyoruz o zaman ..
  • quote:

ps plus üyeliği bitince misal 6 ay üyelik aldık 7. ayda üyeliği yenilemezsek şayet ,
    indirdiğimiz oyunları da oynayamıyoruz o zaman ..

Aynen öyle fakat şöyle izah edeyim. Senelik psn plus üyeliği 99 TL , kampanyalarda fiyat dahada uygun oluyor. Ps3 oyun fiyatları malum, bir oyun fiyatına yüzlerce oyun sahibi olursunuz.

• fiyat konusunda farklı bir durum söz konusumu üstadım öğrenebilirmiyim ..
  • quote:

fiyat konusunda farklı bir durum söz konusumu üstadım öğrenebilirmiyim ..

P.m ile cevap verildi. Fiyat sondur, zaten gayet uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 4 Aralık 2012; 0:32:17 >

• sanalpazar ile taksitle verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_darko

sanalpazar ile taksitle verebilir misin?

Sanalpazar komisyonunu karşılarsanız olabilir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d_darko

sanalpazar ile taksitle verebilir misin?

Sanalpazar komisyonunu karşılarsanız olabilir tabi.

Tabi ki... Ben düşünüp size haber edeceğim.
    Keşke yanında move, eye cam falan da olsaydı...
  • Slim Xbox arıyorum da 250GB 530 lira demişsiniz link var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Slim Xbox arıyorum da 250GB 530 lira demişsiniz link var mı acaba ?

Şu an goldta nakit 567 TL.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.