Şimdi Ara

Sat/Tak Samsung Galaxy S3 Beyaz 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, telefonu iPhone'a geçmek istediğim için satmak istiyorum. Telefon, 2012 temmuz ayında Hasan Özkaracalar hocamdan alınmıştır. Ürünün faturasını mail olarak yollayacağım. Yurt dışı kayıtlı ürün olarak aldım fakat şu an telefon geçici kayıt yapılmış olarak görünüyor. İleride bir sıkıntı olursa direk Hasan bey ile irtibata geçebilirsiniz. Telefonu alan arkadaşa kendisinin iletişim bilgisini vereceğim.

fiziksel olarak hiç bir sıkıntısı yoktur. Ürünün kutu içeriği eksiksizdir, kulaklığı hiç kullanılmamıştır. Ayrıca telefonu 4 aydır UAG armor case ve case ile gelen ekran koruyucu jelatin ile kullanmaktayım. Telefon ile birlikte bu case'i de hediye edeceğim. Case link:http://www.urbanarmorgear.com/collections/samsung/products/gs3-white

Telefon için istediğim fiyat 950 TL > 900 TL'dir. iPhone 4 harici bir ürünle düşünmüyorum. Alışveriş önce havale, sonra kargo şeklinde olacaktır. Kargo alıcıya aittir. İstanbul içi elden teslim olabilir.

İletişim için pm ile yada 0532 175 30 65 no'dan ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ostard -- 26 Şubat 2013; 10:44:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.