Şimdi Ara

--->SAT-TAK---< Nokia X2-01 FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz 6 aylıktır ortalama. garanti belgesi kutusu vs. forumdan satın aldığım suganzm arkadaşımdadır. Benim elimde kulaklığı ve sarj aleti mevcuttur. Cihazın üzerinde ufak tefek belirgin olmayan çizikler mevcut. Fotoğrafları ilgilenen arkadaşa mail olarak atma imkanım var.

Fiyat olarak 220 TL düşünüyorum. Pazarlık içeren pm ler atmamanızı rica ediyorum. Ayrıca gittigidiyor, sahibinden, sanalpazar üzerinden komisyonu karşılanmak koşuluyla ilan açabilirim. Referans güven konusunda tereddüt eden arkadaşlara pm atsın her türlü referans sağlarım. Keza forumda yaptığım milyarlık alışveriş vardır. Söylenilenin aksi bir durum oluştuğunda cihazı iade alabilirim. Şayet suganzm arkadaşım hiç bir dayanaksız olarak bana cihazı gönderdi bir kaç gün sonra anlaştığımız cihazı gönderip takas yaptım.

Fiyat konusunda ise abartı bir rakam olduğunu düşünmüyorum ideal denilebilir. İlgilenen veya en ufak bir sorusu bulunan arkadaşlar 554-589 82 72 nolu numaradan 24 saat ula
    şabilir.

Takas her türlü telefon ile düşünebilirim...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_ihan -- 24 Kasım 2011; 15:04:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırının 300 Lira Olduğunu Düşünürsek Fiyat Çok İyi
  • pazarlık payı yok değil sadece pazarlık yapacak arkadaş telden ulaşsın :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.