Şimdi Ara

Sat&Tak N73! Yedek Kasa İle!!!Değil Çizik Parmak İzi Bulana Hediye Ediyorum!! İndirdim 205 YTL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar değil çizik,parmak izi bulana hediye edeceğim.telefon hediye gelmiştir.Kayıtlıdır ve tamir görmemiştir.Kapağın rengini beğenmememden dolayı komple kasa değişmiştir.eski kasasını da göndereceğim...Gaziantep'te isteyen arkadaşla beraber,gidip istediği telefoncuya gösterip,tamir görüp görmediğine baktırabiliriz.Benim İçin hiç sorun değil.Zaten resimlerden de anlaşılacaktır temizliği.

Yanında;
    sıfır kulaklık
    sıfır data kablosu
    2 gb hafıza kartı
    şarj aleti verilecektir..
    Bir adet yedek kasa

Ayrıca eski kasası da temiz durumdadır.kasa özel bir şekilde boyanmış.Petrol yeşili.Boyanın içinde bulunan simlerle çok güzel bir şekil almış.O kadar temiz ki kasayı değiştiren telefoncu tanıdıktı ve değiştirmemem için ısrar etti diyebilirim :))

Yazdığım kadar yazmadığım referanslarımda vardır...Önce para sonra kargo şeklinde yada bi tanıdık aracılığı ile elden teslim edebilirim...
    Telefonun eklememi istediğiniz bir resmi olursa pm atmanız yeterli ;)

Fiyat 220 tl
    değişti 205 tl!!!!

Sony Ericsson P1İ,uygun fiyatlı n95,n81 ile takas olabilir.Üzerine 6230i ve ufak bi miktar para verebileceğim iphone da olabilir.lütfen boş yorum ve pm atmayalım :)Herkese iyi forumlar...

Sat&Tak N73! Yedek Kasa İle!!!Değil Çizik Parmak İzi Bulana Hediye Ediyorum!! İndirdim 205 YTL!!!!

• pm
  • pm cevaplandı.satışa devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı (iPhone 11)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.