Şimdi Ara

SAT-TAK 17' MONSTER M570-RU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    MONSTER M570-RU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H_QmR -- 23 Mart 2014; 21:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hayirli satislar ,guzel cihaz zamaninin efsanesidir, fiyatta iyi bence butcesi kisitli olanlar kacirmasin derim daha gecenlerde 180 tl ye 9800m gtx ekran karti gorduydum mxm 2 slotlu ondan alip buna takarsiniz bunuda 130 tl ye okutursunuz gayet yeterli olur kasalarida zamaninin efsanelerinden o zamanlar sogutma konusunda clevo kasalari alienware kasalarindan bile daha iyiydi....
  • Sağolun hocam yorumunuz neredeyse beni ürünü satmaktan vazgecirek .

Metin belgesi açıkken çekilmiş fotoğrafini ekliyorum ekrandaki lekeleri görmeniz için

SAT-TAK 17' MONSTER M570-RU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H_QmR -- 11 Aralık 2013; 23:05:10 >
  • ÖZellikleri ve ekran boyutuna göre çok güzel fiyat, pazarlık da yapıyor arkadaş ama ben fanlarının sessiz olmasına dikkat ettiğim için, titizliğimden mütevellit alamadım yani :) Ses konusunda çok titiz değilseniz ufak tefek oyun oynatacak, filmleri güzel boyutlarda izletecek , masaüstünü aratmayacak güzel bir alet. Elden görüp alma imkanım olsa belki fan sesi rahatsız etmezse ben alırdım, Hayırlı satışlar dilerim. Çok ilgili ve düzgün bir arkadaş, mesajlaştık biraz. Teşekkür ederim kendisine buradan da. Fazlasıyla dürüst. Allah razı olsun.
  • Allah sizdende razı olsun yorumunuz için teşekkür ederim iyi forumlar.

• kakip .
    ekran karti ile dusunurmusun asus gtx560ti 330 bit olan anlasirsak ?

• Ciddi takip..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sat/Tak Hp stream 14
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZKNaln

kakip .
    ekran karti ile dusunurmusun asus gtx560ti 330 bit olan anlasirsak ?

Ekran kartına ihtiyacım yok daha çok ssd ve üst seviye laptopa ihtiyacım var.

• Alıyorum ...
  • hocam ürün satıldı mı?
  • Satıldı .

• çok memnunum dostum bilgisayardan ancak yeni bir monster daha satın aldım ve evimde 5 adet makina oldu siz nerden ve nasıl memnun kalmadığım kanısına vardınız merakdayım memnun kaldıkları makinaları satma sebepleri vardır bazen insanların değilmi :) Makina çok güzel ve arkadaşın dediği gibi bir makina ... Ayrıca sağolun ilginiz için benim ilan burdanda verilmiş oldu isteyen varsa ilandaki fiyattan satarım :) Bu da memnun kaldığımı gösterecektir fiyatından dolayı ...
  • laptopu ben aldim crysiss oynuyorum sorun yok ii forumlae

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güle güle kullanın dostum her ne kadar ultra süper olmasada 400 tl için alınabilecek en iyi laptop olduğunu düşünüyorum eksikleri olmasa süper olur ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.