Şimdi Ara

[Sat] [Ank] Samsung Note 9 N960F Dual Sim 4500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 9 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [Sat] [Ank] Samsung Note 9 N960F Dual Sim 4500TL

Selamlar;

Samsung Note 9 N960F modeli Dual Sim cihazım satılıktır. Çift hatlıdır. Yurtdışından (DUBAİ) aldım. İmeileri yazılım ile atılmış olup 4 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Her iki hat ta aktif şekilde kullanılmaktadır.

Kayıt işlemi için cihaza root yapılmıştır. Root sebebiyle Samsung Pay, S Health , Spass gibi uygulamalar çalışmamaktadır. Bankacılık uygulamaları sorunsuz çalışmaktadır. Netflix çalışmamakta. Telefondan Netflix izlemesemde çalışmaması canımı sıkmakta. Alıcının bilgisi olsun. Root işlemi Magisk ile gizlenip netflix sorunsuz çalışıyormuş. Root vs anlamadığım için bu işlemi de yapamadım.

Face Id, Touch ID, dokunmatik, vs tüm donanımları sorunsuz çalışmaktadır. Kutusu ve kağıtları durmakta. Onlar teslim edilecektir. Şarj aleti ve kulaklık verilmeyecektir.

Cihazın kozmetik olarak, ön yüzünde arka yüzünde yanında kırık çatlak darbe yoktur. Ufak çizikler mevcut olup, cihaz hep kılıf ve koruyucu film ile kullanılmıştır.

Ön ekranında, sağ üst köşede batarya bar ın da ölü piksel mevcuttur. Ekran koruyucu filmi çıkartırken bu kısım zarar gördü. 3 aydır bu alanda bir ilerleme vs olmadı. Kullanıma engel değil. Sadece can sıkıcı. Bu sebeple cihazı da satma kararı aldım. Resimlerde sağ üst kısmı özellikle incelemenizi rica ederim. Ekranında mürekkep akması, amoled yanıgı vs yoktur. Hep Dark mode da kullandım.

Pil kullanımı 1.5 gün rahat çıkarmakta. Aynı cihazdan eşime de almıştım. O 1 günü zorluyor. Bunun pili çok daha iyi durumda.

Kalemi, dokunmatiği, ön kamerası, arka kamerası vs sorunsuz.

Fiyat 4500TL, Ankara elden deneyerek teslim, Referanslara bakarak önce ödeme sonra Havale seçeneği mevcut.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.