Şimdi Ara

sat 22 AY Garantili Galaxy Gio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar teknosadan alınma 512tl faturalı telimi satıyorum.daha önce c510 sattım bu forumdan arkadaşa isterlerse referans olarak verebilirim kendisini.telefonu satma sebebim galaxy wonder yetiyor ikisini beraber almıştım zaten bunu kullanmanın anlamı yok.almanında anlamı yoktu ama aldık işte

**tel alındığı ilk andan itibaren jelatin ve koruyucu kılıflarla korunmuştur.hiç bir yerinde sorun yoktur.piyasadaki sağlam oyunları çalıştırdım.şu an polonya orjinal roomu yükle isteyene orjinal room yükleyip gönderebilirim.resimleri en yakın zamanda koyacağım foto makinamda sorun var şimdilik.

fiyat : 400tl pazarlıksız..Kargo alıcı ödemeli.Önce para sonra kargo olarak gönderirirm referans gösterebilirim.Sanalpazar üzerinden satış yapabilirim ama %5 komisyonu siz ödersiniz.

not : full kutu + 4gb kart vardır üzerinde + orjinal kulaklık ve sennheiser kulaklık verilecektir yanında.zaten cihazın 0 dan tek farkı ikinci el olması foto bile koymaya gerek yok ama yardımcı olması için koyacağım.sanalpazar linkinide açıp koyacağım.cihaz Samsundan satılıktır.iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 18 Mayıs 2012; 21:08:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnaksy

fiyat pahalı değil mi sizce

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s5660-galaxy-gio-fiyati,440155.html

cihazın yanındaki aksesuarlar kulaklık vs. 60-70 lira yapıyor cihaz 330-340 tlye gidiyor.sadece 2 aylık bir cihaz kullanılmadı evden çıkmadı wonderı kullanıyorum.ha şu var bütün bunlara rahmen fazla diyen olursa almasın yorumda yapmasın..ama yorumun için yinede teşekkür ediyorum..alıcılar pm atsın konuyu gereksiz yorumlarla kirletmeyim.iyi forumlar

• takasla istediğim c901 veya c905ler temiz olmalıdır arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

takasla istediğim c901 veya c905ler temiz olmalıdır arkadaşlar.

samsun içi elden yapılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N 70 genpa garantili 15 ay
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.