Şimdi Ara

Şaşı bir kizla cikar misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şaşı bir kizla cikar misiniz?

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2021)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

quote:

quote:

itiraf ediyorum yalan yere çıkıyorum zaten i seçtim.

Niye

Çıkan birilerinin olması bu durumu olağan algılamanı sağlar ve endişelerini azaltır diye pat işaretledim, sonra da vicdan yaptım, ama niye vicdan yaptım onu ben de bilmiyorum, konu ciddi diye sanırım.

Benim tek sevindigim nokta belli olmamasi. Yani odaklandigimda iki gozumde ayni yere bakiyor. Tabi yine belli oluyor her zaman odaklanamiyorum. Bugun bi kizla tanistim o benim kadar sansli degildi onun ki surekli sasiydi. Bi daha o kizla gorusur muyum bilmiyorum. Kim ne derse desin ozguven uzerindeki etkisi cok buyuk. Benim en hassas oldugum nokta birde universite okuyunca ve universitede bile sen sasi misin tarzi sorular soran insanlar olunca moralin bozulmamasi elde degil.

Kendinle barışık olursan çözülebilecek birşey bu bence. Bizim bölümde bi hocamız öyle, okuldaki 3.yılımda farketmiştim, o kadar göze çarpan birşey değildir belki de. sen de fazla takılma, Allah başka dertler vermesin ,)

Dogru tabi allah baska dert vermesinde buda buyuk bi dert. Aslinda ben bu kadar takmazdim ama cok sevdigim biri olmustu beni bu yuzden terketmisti. 8 ay gecti o gunden beri bi daha toparlayamadim kendimi. Simdi gelde uzulme. Bu anketi actiktan sonrada gordum ki nasil erkekler sasi bi kizla cikmak istemiyorsa kizlarda ayni sekilde sasi bi erkekle cikmak istemez heleki kizlar dusunsene arkadaslariyla tanistirmak isteyecek cikip dolasacak senle. Bu kezbanlar boyle bisiyi yedirirler mi kendilerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkaya1903

sağdakinimi soruyon soldakini mi ? ona göre cevap vercem.

Benim hangi gozumde kayma var onu soruyorsan sol

• quote:

quote:

quote:

Benim tek sevindigim nokta belli olmamasi. Yani odaklandigimda iki gozumde ayni yere bakiyor. Tabi yine belli oluyor her zaman odaklanamiyorum. Bugun bi kizla tanistim o benim kadar sansli degildi onun ki surekli sasiydi. Bi daha o kizla gorusur muyum bilmiyorum. Kim ne derse desin ozguven uzerindeki etkisi cok buyuk. Benim en hassas oldugum nokta birde universite okuyunca ve universitede bile sen sasi misin tarzi sorular soran insanlar olunca moralin bozulmamasi elde degil.

Kendinle barışık olursan çözülebilecek birşey bu bence. Bizim bölümde bi hocamız öyle, okuldaki 3.yılımda farketmiştim, o kadar göze çarpan birşey değildir belki de. sen de fazla takılma, Allah başka dertler vermesin ,)

Dogru tabi allah baska dert vermesinde buda buyuk bi dert. Aslinda ben bu kadar takmazdim ama cok sevdigim biri olmustu beni bu yuzden terketmisti. 8 ay gecti o gunden beri bi daha toparlayamadim kendimi. Simdi gelde uzulme. Bu anketi actiktan sonrada gordum ki nasil erkekler sasi bi kizla cikmak istemiyorsa kizlarda ayni sekilde sasi bi erkekle cikmak istemez heleki kizlar dusunsene arkadaslariyla tanistirmak isteyecek cikip dolasacak senle. Bu kezbanlar boyle bisiyi yedirirler mi kendilerine

karakterle ilgili tamamen, şekilci biriyse sorun haline getirebilir, ki kızların %60ı şekilci. Ama bence bunlara fazla kafa yorma, nasip kısmet meselesi, herkesin farklı kusurları var, istatistiklere bakarsak yeryüzünde bu kadar evli/mutlu çift olması mucize İllaki bi çözüm bulucam diyorsan da; Sağlam bi kariyer yaparsın, giyimine de biraz özen göstersin, şaşılığını farketmezler bile, odak noktayı farklı yönlere çekerek halledilebilir yani

•  Şaşı bir kizla cikar misiniz?

Şehla göz bazılarına çok yakışır.

• Tedavisi var teyzende hafif derecede vardi ve tedavi sonucu duzeldi suan gayet normal ama ileri derecede olanlarin tedavisi varmidir bilmiyorum tabi

• Böbrek yetmezliği + rahim kanseri'YDİ sevgilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 3 Nisan 2013; 2:20:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

[

Liv Tyler şaşıymış cidden Çok az ama belli bile değil.

Şaşı bir kızla çıkardım çok önemli birşey değil. Hele Liv Tyler gibiyse

• şaşılar beni çok rahatsız ediyo sürekli gözlerine bakıyorum ve şaşı kızlar beni itiyor nedenini inanın bilmiyorum çevremde hiç şaşı yok ortaokulda bikaç arkadaşım vardı diye hatırlıyorum o kadar onlarlada bi alıp veremediğim olmadı sokakta görsem tanımam şuan nolduda ben şaşılara dayanamaz oldum bilmiyorum

evet sıkıntılı bi özelliğe sahibim bende memnun değilim ama durum bu maalesef
  • eğer hpşlanırsam seversem niye çıkmıyim tabikide çıkarım.herşey tip değildir sana hitap ediyorsa çıkarsın umarım anlatabilmişimdir
  • aşık olursan şaşı olması umrunda bile olmaz.benim eski kız arkadaşımda vardı bu durum.hiç problem olmazdı.gerçi o da gitti para için başkasıyla beraber şu an.bastı tekmeyi bi güzel.şaşılık mesele değil de karakter yoksunu olmasın karşındaki.süründürür seni.

• çıkmam körle yatan şaşı kalır, olaylara şaşı bakmanın lüzumu yoktur gör ki ne halt yemiştir.
  • Abartı bir durum yoksa sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

aşık olursan şaşı olması umrunda bile olmaz.benim eski kız arkadaşımda vardı bu durum.hiç problem olmazdı.gerçi o da gitti para için başkasıyla beraber şu an.bastı tekmeyi bi güzel.şaşılık mesele değil de karakter yoksunu olmasın karşındaki.süründürür seni.

katılıyorum.şaşı olması sorun olmaz da karekteri düzgün olsun..bide arada aşkta varsa evlenirim de sorun olmaz.
  • şaşılık gözün başına gelebilecek en iyi kötü durum tedavisi en hızlı ve kolay hastalıktır şaşılık küçükken aynı sorunu bende yaşadım sol gözümde kayma vardı ameliyatsız düzenli bir şekilde 5-6 sene gözlük kullandım ve hiç bir sıkıntm kalmadı günümüz tıp imkanlarında ameliyatla derhal sorununu halledebilirsin bukadar çaresiz görme durumu
  • Kızla çikmak niye önemli olsun, çikmazsin olur biter.
    Elin ayağın saglam ya ona bak.
    Tekerlekli sandalye ile gezenlerin yanında seninki özur bile sayilmaz sadece kusur.
    Herkesde bir kusur vardir, kafaya takma...

• quote:

quote:

yuzun gulsun diye espri yapmistim da anlasilmayinca aciklamasi cok kotu bi durum

• quote:

quote:

quote:

yuzun gulsun diye espri yapmistim da anlasilmayinca aciklamasi cok kotu bi durum

Sorun degil

• Zaafım var, çıkarım.
  • Arkadaş her şey fizik mi ?

60 sene sonra 65 yaşındayken bir teyzeyle çıkıcaksın ?

Bunu nasıl kabulleniyorsun peki ?

Bence sende empati duygusu yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.