Şimdi Ara

Sarma Tütün ve Normal Sigara Hangisi Zararlı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChloeGraceMoretz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Genesis.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ChloeGraceMoretz

    Sarma tütünlerin ne oldukları belli değil, merdiven altı üretildikleri için güvenme. Marlboro veya Parliament dışında sigara kullanmadım, bunun gibi güvenilir bir kaç marka dışında içmeyin.

    Güvenilir markadan kastın piyasadaki en ağır sigaralar oldukları için acısız temiz ölüm sağlamaları sanırım

    Sigara içmiyor yorum yapıyorsun, Marlbora Aqua Touch piyasadaki en hafif sigaralardan, Parliament Rezerve'den bahsetmiyorum, hafif sigarası yok ancak normal olanı var(Night Blue). 1 ay tütün kullandım, şuan da ciğerlerim kapalı gibi, ilaç kullanıyorum. Cidden farkediyor, içmeyeyen başlamasın, ama içen adam akıllı marka içsin.

    Ulan 10 yıl sigara içiyorsun 1 ay içen çocuk sana akıl veriyor bu internet adamı hasta eder yemin ederim. Direk parliament marlboro dersen normal parliamentle kırmızı marlboro anlarım biz sizin nesil gibi ayda 2 dal içmek için piyasadaki bütün sigaraları araştırmıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

    Sarma tütün mü normal sigaradan daha tehlikeli? Cahiller toplanmış yine, merdiven altından alırsanız tabi kötü dersiniz.

    Kaliteli sarma tütün nerden alınır ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.