Şimdi Ara

Şarkı Sözlerini Anlayamamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hızlı söylüyorlar ondan mı oluyor yoksa kelime haznemin geniş olmamasından mı kaynaklanıyor ? Okuduğumu genel olarak anlıyorum, cümle de kurabiliyorum.



  • Hızlı olmasından. Dediğin gibi okumak gayet kolay ancak konuşulan hızlı olunca zor oluyor kelimeleri kapmak.Ben mesela Media Player'da müziği dinlerken şarkı sözü eklentisiyle sözleri de bularak takip ediyorum o da faydalı oluyor.
  • Hangi tür?
  • rap'tir belki

    aynı dert bende de var, yes kelimesini yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaasss diye uzattıklarında dahi anlamıyorum ki Türkçe şarkılarda bile oluyor bu olay anlayamadıklarım vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slimshadyTR

    Hangi tür?


    Pop, Rock, R&B
  • Hızlı olmasından pekte kaynaklanmıyor dinleme alıştırması yapman gerekiyor, kulağının alışması lazım ve tabi ki kelime haznenin geniş olmasıda gerekiyor. Hiç kimse gerçek hayatta karşına gelip sözcük sözcük ayırarak konuşmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.