Şimdi Ara

Şarkı Bulmama yardimci olur musunuz :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen sene yazin izledigim bir tane underground gangsta rap vardi şarkinin ne adini biliyorum ne söyleyeni unuttum malesef Videoyu anlatiyim :) '' başlangicta gri kepenkler var orasi aciliyor sonra getto mahallesine gidiliyor zenciler sarkı söylüyor basta sisman söylüyor polisler felan var polislerin yanında yanlıyorlar kızlari gösteriyor hepsi yollu acik sacik giyinmiş sarkıya eşlik ediyorlar ortalarda ince bir zenci giriyor her yeri dövme catida giriyor sarkiya arabalari gösteriyorlar mahalledeki arabalari kızlari gösteriyor en son bir eve giriyor o ince zenci meysu suyu aleti var içerde orta yasli kadin var o ona bir bardak dolduruyor ince zenci ice cream mi diyor birseyler diyor o meysu suyu ile ilgili sonra video bitiyor'' hatirladigim kadariyla böyle bir videoydu sarki cok güzeldi ama bir türlü hatirlayamiyorum adamin adi sankıu c-..... diye basliyordu yada b-... diye mi basliyor onuda unuttum yardimci olabilirseniz cok sevinirim belki izleyeniniz vardir daha öncede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 19 Haziran 2011; 19:37:40 >

• hiç mi izleyen yok o sarki klibini :)
  • o nasıl bır sarkı ya.
  • çok güzel hocam bir bulsam tam anlatamadım ben ama bulmam lazım kac haftadir bulamıyorum
  • takıpdeyım bulursan yolla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu şarkıyı biliyo musunuz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.