@Mendini, GP' ler için bekleme süresi için çok fazla bir şey söyleyemiyorum Bende 2100mA......2700 mA arası epey pil var ve çok farklı tepki gösteriyorlar beklemede Örneğin 2300 mA' ler 20 gün kapasiteyi muhafaza ederken 2700 mA ler 5-6 günde boşalıyor. Bir denemenizde yarar var. 1400 lükler belliki verimleri uzun süre kullanmaya bağlı düşmüş ama 200 poz çekebildiğinize göre şarj edip aynı veya ertesi gün kullanacak 30-40 poza düştüğünde de çöpe göndereceksiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: mendini
Gp leri akşam şarjdan çıkardım üst üste 310 poz çektim daha bitmedi. Sanırım hatalı pil almadım dediğiniz gibi ham olarak paketleniyor bunlar.
310 pozu üst üste hiç durmadan çektim makinayı bi süre açmasaydım yada 2 3 günde bir açıp 5-10 poz çekerek devam etseydim yine aynı rakamı yakalayabilirmiyim?
eski vartaları ne kadar şarj etsemde 3 4 gün makineyi açmayınca tamamen boşalıyor , dediğim gibi şarjlanmış takarsam hiç durmadan üst üste 200 poz çekebiliyorum.
teşekkür ederim tam olarak öğrenmek istediğim buydu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme