Şimdi Ara

Sarjli Matkap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Amperle olmaz, bende daha önce iki makinanın akımını ölçtüm. Boşta bile 2 Amperden fazla akım çekiyordu.

Arkadaşın bahsettiği Bosch 960 ufak basit bir makine değil. 2 Amperlik adaptörle çalıştıramaz.

Saygılar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sarj aletleri 9 v luk veya 12 voltluk yoksa adaptör alınıp eksi artısı doğru şekilde bağlanırsa sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Diğer konularım sizi gram ilgilendirmez.

Konuyu başka yerlere çekmeyin.

Benim konu sahibinden ricam LÜTFEN elindeki cihazın resmini koysun.

Yok hayır ilgilendirir. Açtığınız başlık direkt sorunlu bir kişinin ruh halini yansıtıyor. normal bir insan başkasına nasıl zarar verebilirim diye başlık açmaz açmayı bırakın aklından bile geçirmez. Bu kadar kindar ve nefret dolu olduğunuza bakılırsa burada da ısrarınızın sonunda gidip bir yerlerde benim için de ileri geri konuşabilirsiniz. Profilinizi bile gizlemişsiniz. Demek ki saklamak ihtiyacı duyuyorsunuz. Kişiliğiniz beni ilgilendirmez ama yazdıklarınızda fazla ileri gitmeyin (kişisel konularda) faydalı birşeyler çıkmaz kimse için çünkü. Burası forum kimse kimseye birşey ispatlamak yada fikir empoze etmek durumunda değil. Fikrini söyleyenlere de kesin yanlış değil ise ( örneğin bir fizik kanunu yada kuralı vs) olmaz yanlış diyemezsiniz. Ben bu kadar tecrübeme rağmen ki çocukluğumdan bu yana bu işin içindeyim. Eğitimim de iş tecrübelerim de bu yönde yine de kesin şöyledir demeye çekinirken siz cahil cesareti fikir verip zorluyorsunuz insanları ona uyması yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Diğer konularım sizi gram ilgilendirmez.

Konuyu başka yerlere çekmeyin.

Benim konu sahibinden ricam LÜTFEN elindeki cihazın resmini koysun.

Yok hayır ilgilendirir. Açtığınız başlık direkt sorunlu bir kişinin ruh halini yansıtıyor. normal bir insan başkasına nasıl zarar verebilirim diye başlık açmaz açmayı bırakın aklından bile geçirmez. Bu kadar kindar ve nefret dolu olduğunuza bakılırsa burada da ısrarınızın sonunda gidip bir yerlerde benim için de ileri geri konuşabilirsiniz. Profilinizi bile gizlemişsiniz. Demek ki saklamak ihtiyacı duyuyorsunuz. Kişiliğiniz beni ilgilendirmez ama yazdıklarınızda fazla ileri gitmeyin (kişisel konularda) faydalı birşeyler çıkmaz kimse için çünkü. Burası forum kimse kimseye birşey ispatlamak yada fikir empoze etmek durumunda değil. Fikrini söyleyenlere de kesin yanlış değil ise ( örneğin bir fizik kanunu yada kuralı vs) olmaz yanlış diyemezsiniz. Ben bu kadar tecrübeme rağmen ki çocukluğumdan bu yana bu işin içindeyim. Eğitimim de iş tecrübelerim de bu yönde yine de kesin şöyledir demeye çekinirken siz cahil cesareti fikir verip zorluyorsunuz insanları ona uyması yönünde.

Bir insan neden yaptığı yanlışı kabullenmemek için ısrar eder anlamış değilim.

Yaşınızın ileri olması veya bu işleri yapıyor olmanız sizin dediklerinizin yapılacağı anlamına gelmez veya diğer yorumları baltalama hakkı tanımaz.

Konu sahibi arkadaş ne sizin dediğinizi yaptı,nede benim dediğimi yaptı ama siz emin sözlerle "Benimki doğru , bu işin içindeyim " anlamı yüklüyorsunuz.

Bi bekleyin , adam 2 amperle denesin , Eğer ki çalışırsa ve tamam ben böyle kullanırım derse ne yapacaksınız cok merak ediyorum.

Buraya gelipte satırlarca yorum yapmak kolay tabi.

Bende elektroniğe dün merak salipta bugün bu yorumu yapan bir insan değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz ise ikinci defa masraf yapacak yada cihaz belki idare eder çalışacak. 2 Amper kaliteli bir adaptör 20 TL ucuzları da var elbet, 10 Amper 50 TL. Üstelik hiç zorlanmadan çalışacağından uzun ömürlü olacak. Bir sürü tecrübe var. Ucuza kaçmamak lazım. Belki 5 A bile yetecek ama devir eski devir değil ne ağır trafolu adaptörler kullanılıyor ne de smpslere yüzlerce TL ödeniyor artık. Eskiden smps bulmak ta yapmak ta ölümdü şimdi fındık fıstık gibi ayağa düştü.
  • KOnu sahibi arkadaştan ses yok ama açılmış bir başlığın linkini koyuyorum fikir verir hani 2 A ile çalıştırma konusunda

https://forum.donanimhaber.com/bosch-akulu-vidalama-icin-trafo-onerisi--124523717
  • En güzeli lipo pil takmak. Bir arkadaşımdan bozuk sarzlı matkap aldım. bataryası ölmüştü ve piyasada da bulamadım çünki almanyadan gelmiş. orjinal bataryası 7.4v. Bir aralar rc helikpter almıştım sonra bozulmuştu onun 7.2 lipo bataryası duruyordu 25C akım değeri veriyor. Matkapa onu taktım canavar gibi oldu. şarjı 1-2 saat gidiyor ve 15 dakkada batarya doluyor gayette güçlü. kendi orginal pilinden de çok daha hafif. 1 yıldır da sorunsuz kullanıyorum.
    Adaptörün verimli olacağını sanmam en iyisi pil
  • Yeni pil alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.