Şimdi Ara

ŞARJI çok giden ve VİDEO, FOTOĞRAF özellikleri iyi olan telefon önerisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim ufak araştırmam sonucu fiyat/performans oranı iyi olan bi kaç model olarak şunları buldum :

- Sony Eriksson xperia ray
    - Samsung galaxy w
    - Samsung wave II

İkinci el temiz bi kaç aylık veya sıfır fiyatları baz alınarak düşününeceğim fakat fiyat konusuna pek girmeyeceğim çünkü fiyatlar kısa zamanda değişecektir diye düşünüyorum çünkü sürekli yeni modeller çıkıyo telefon piyasası çok hareketli. Asıl önemli olan malın fiyatına değecek bir kalitesi olması ve uzun süre beni idare edebilmesi, kolay kolay değiştirmeyeceğim yıllarca kullanacağım ama bunun için de tutup son model telefon alıp binlerce lira vermenin de anlamı yok çünkü piyasası düşüyor ucuzluyor kısa zamanda.

Benim için önemli olan özellik VİDEO ve FOTOĞRAF çekimi iyi olsun. Bu yazdığım modellerin youtube'dan video sample larına baktım gayet güzel 720p çekiyorlar video, yeterli düye düşünüyorum. Fotoğraf olarak samsunglar sony nin gerisinde sanırım emin değilim.

Bir de bu yeni nesil telefonların şarjı çok az gidiyormuş android vs. olaylarına yabancıyım (Epeydir nokia 6230classic kullanıyorum) Bir gün falan şarj gidecekse hiç almam böyle bi telefon daha iyi. Bi kaç gün gitsin şarjı bataryası iyi bi model arıyorum.

Oyun önemli değil telefondan oyun oynamam, ama yeni nesil telefonların eğlenceli uygulamaları varmış onları kullanabilirim ama önceliğim değil yine de bu, ŞARJ ve MULİMEDYA önemli daha çok.

Bunların dışında artık yeni telefonlarda olan diğer özellikler de olsun 3g görüntülü görüşme,navigasyon,fotoğraf için FLASH,wifi vs.

Üstteki seçenekler dışında da önerilere açığım

• Uzun pil ömrü, iyi bir GPS ve navigasyon kalitesi, çok iyi seviyede video kaydı ve fotoğraf çekimi kriterleriniz ise ihtiyacınız olan cihaz N8 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Mayıs 2012; 1:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulabilirsen N8 o dediklerin benzinle çalışıyor.gps yok.aslında varda sadece donanimsal.navigasyonda nokia 1 numara
  • Açıkcası nokia dan hiç haz almıyorum kullandığım eski Sony telefon ve nokia telefonu kıyaslayınca sony nin hem malzeme kalitesi daha iyiydi hem de daha kullanışlı olduğunu gördüm. Kısacası nokia dan soğudum ...

N8 i pek bilmiyorum ama baktım da fena değil gibi

Arkadaşlar önerdiğiniz modellerin diğer telefonlara göre + ları ve - lerini de yazarsanız sevinirim
  • Takip ettiğim telefonlar arasına şunları da soktum

- lg e730 optimus sol
    - se xperia pro
    - se xperia ray

fiyatları düştün diye bekleyeceğim bir müddet
  • o dediklerini en iyi yapan marka model nokiadır.Tartışılması bile gereksiz.Şarj konusunda androidler çöp.

Fakat sony xperia p ye bakabılırsın sarjı ıyı gıdıyor denılıyordu ama bılgım yok.

N9 alabılırsın .O cihaz cok ozel ve guzel androide kuruluyor.Tasarımı mukemmel fakat işletim sistemine bakman gerek kullanırım dersen al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.