Şimdi Ara

sarj suresi neden bu kadar az??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iphone 4 kullaniyorum beyaz meraki yuzunden yeni aldim 2 hafta oldu ama 10 dk internet kullaniyim 3g yada wifi sarj direk 10 15 dusuyo , gun icinde toplamda 15 dk facebook , whatsapp kullaniyorum belki yarim saat kesin bisey diyemicem ama gun sonunda 10% altina kesin dusuyo bu durum normalmi sizce?????



  • 3G Wi-Fi'e oranla açık ara şarj yer. Heleki youtube da falan video izliyorsan dakika başına %1 şarj ortalaması normaldir. Günde bu kullanımda 3 defa şarj ettiğimi bilirim sorun sende değil telefonu alırken bir şarj sorunu olduğunu biliyor olmalıydın işte bahsedilen sorun bu

    Edit: Gün içerisinde kullanmadığın zamanlarda 3G yi sürekli olarak kapalı tut. Wi-Fi açık kalabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRg -- 10 Kasım 2011; 4:04:50 >
  • saatin otomatik ayarla kısmını ve i cloudun hücresel veri aktarımını kapatın kullanmadığınız zamanlarda da wifi yi kapatırsanız şarjınız hissedilebilir ölçüde artacaktır.
    buişlemleri yaparak yüzde 25 fark gördüm.
  • %100 sarjla evden cikiyorum 2 resim cekiyorum yada facebook messengerdan msjlara cevap veriyorum sonra bi bakiyorum %90 a dusmus 5 dk 10 dusuyo nerdeyse 3g kullaniyorum , wifi hep kapali.... gecen gun hic arama yapmadim belki 10 tane msj yazdim en fazla 10 dk facebookta takildim belki toplamda 2dk maillere baktim sabah 8 de evden cikarken %100 du aksam 4 te eve geldigim %55 di... bu normal bi durum mu? yoksa telefonu aldigim yere gidip kafalarina mi atiyim???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.