Şimdi Ara

ŞARJ SORUNUNU TARİHE GÖMEN ALET [1 ADET 15 TL 3 ADET 35 TL] KARGO DAHİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle Ürünün fiyatı konusunda yorum yapacak arkadaşlar lütfen P.M. yoluyla bana mesaj yollasın. Ben esnaf ya da tacir değilim.Bu işi kar amacıyla yapmıyorum. P.M. yollayan arkadaşlara merak ettikleri cevapları en kısa sürede vereceğim.

Merhabalar,

Bir süredir telefonumun beni gün içinde şarj sorunu yüzünden yolda bırakmasından dolayı sıkıntı çekiyordum. Hiç beklenmedik yerlerde ve en gerekli olduğu zamanlarda şarj sorunu yaşamam beni arayışlara itti. Yaptığım araştırmalar neticesinde yurtdışında el ile çalışan bir USB şarj cihazı buldum. Ürün USB destekli olduğu için USB ile çalışan herhangi bir cihaza elektrik sağlayabilmekte. Ürünü uygun fiyata almanın yolunun çok sayıda almak olduğunu görünce bende fazla sayıda sipariş verdim. Elime ulaşan ürünlerin bazıları arızalı veya bozuk çıktı. Özellikle kamp gibi elektrik olmayan yerlerde çok fazla faydasını göreceğimi düşünüyorum.Şu an elimde 30 adet civarında fazladan ürün var. Bu ürünlerin hepsini kendim bizzat test ettim. Bozuk ve arızalı olmayanları
    sadece foruma ilan veriyorum. İsteyen arkadaşlara PTT kargo kapıda ödeme şeklinde 15 tl'ye yollayacağım.

Kargo üründen daha fazla tuttuğu için çok alımlarda indirim yapıyorum. 3 adet alan kargo dahil 25 lira ödeyecek.

Ürün resimleri ve videosu aşağıda bulunmakta.

Soru Cevap (P.M. kalabalığını önlemek amacıyla ekledim)

Tüm USB cihazlara uygunmu?

- USB ile beslenen tüm cihazları çalıştırıyor. Ben 2.5 inç USB HDD'mi bile çevirdim bununla :)

Sürekli şarj edilirse bir problem ortaya çıkarmı?

- Ürün zor durumlar için üretilmiş birşey. Sadece elektrik olmayan yerlerde kullanmanız sizinde yorulmamanızı sağlar :)

Ne kadar sürede şarj ediyor?

- Telefonunuzun şarjının ne kadar bittiği ya da ne kadar sürede şarj olduğu ile direkt alakalıdır. Tam bir rakamı ancak siz deneyince öğrenebilirsiniz. Birkaç dakikalık şarj sizin önemli görüşmelerinizi sağlamaya yetecektir.

İlgilenen arkadaşlar P.M. yoluyla bana ulaşabilirler. Kargolar kısa zamanda adreslere gönderilecektir.

ÖNEMLİ = Ürün için üretici web sayfasında çok hızlı çevirmeler sonucunda ürünün bataryasına hatta ürüne zarar gelebileceği uyarısı yapılmaktadır. Telefonun kapalı iken (yani telefonunuzu tamamen kapatıp şarja öyle başlamalısınız) şarj edilmesi tavsiye edilmektedir. Bu nedenle oluşabilecek herhangi bir zarar için sorumluluk kabul etmiyorum. Bilginize

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünü ilk gördüğümde benimde aklıma geldi böyle birşey yapmak 50-60 tane alıp satarım dedim sonra nerde satabilirim diye düşündüm değmez dedim vazgeçtim. Cesaretinizden dolayı kutlarım sizi, Hayırlı satışlar..
  • Hocam kimse bana inanmıyor ama ben bu ürünü kargo parası farketmiyor diye çok getirdim. Forumdakiler faydalansın diye çok aldım ama pişman olmadım desem yanlış olmaz. Free shipping hesabına vurup üründen kar ettiğimi düşünen çok yorum yapıldı ama bir şarj cihazı için 30-40 gün beklemeye değmeyeceğini düşünerek normal kargoyla aldım. PTT'den kargoyu ben karşılayıp göndermeme rağmen hala bana köylü kurnazı muamelesi yapanlar var

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.